Callous Tristan și Andrew Tate conduc un studio de videochat care intermediază legătura a mii de bărbați cu modele de videochat, făcându-i pe aceștia să creadă că au relații cu fetele. Cei doi frați recunosc că „totul este o înșelătorie”, dar autoritățile nu îi pot opri pentru că ceea ce fac ei este perfect legal.

Doi frați câștigă milioane de dolari de pe platformele de videochat unde bărbații cheltuiesc o avere în timp ce se îndrăgostesc de niște modele superbe, care știu să spună povești frumoase.

Callous Tristan și Andrew Tate recunosc că afacerea lor este o „înșelătorie totală”, dar mai spun că autoritățile nu îi pot opri deoarece nu fac nimic ilegal. Ei susțin că conduc un studio de videochat în care 75 de modele îmbrăcate în lenjerie intimă provocatoare preiau apeluri video de la fani care plătesc 4 dolari pe minut.

Bărbații care folosesc platformele de videochat pot cere spectacole private și pot plăti chiar și bacșiș modelelor cu care s-au înțeles bine, dar totul „pe propriul risc și din proprie inițiativă”.

Tristan spune că un bărbat și-a predat moștenirea de 20.000 de lire sterline, în timp ce alții au acumulat datorii uriașe. Însă toate aceste lucruri nu-i privesc și nu-i afectează pe cei doi frați.

Milionarii sunt și campioni la kickboxing și au avut și ei parte la rândul lor de multe greutăți în viață. În copilărie trăiau alături de familie într-o locuință socială, dar acum doar stau pe spate și privesc cum banii intră în conturile lor.

Tristan, 33 de ani, și Andrew, 35 de ani, dețin 22 de mașini, inclusiv un Bugatti, un Rolls-Royce, un Ferrari, două Lamborghini și un Aston Martin Valhalla de 650.000 de lire sterline, realizat la comandă.

Au avut la un moment dat și un avion privat și de asemenea, amândoi adoră armele cu care se pozează ori de câte ori au ocazia. Andrew a participat în anul 2016 și în celebrul show de televiziune Big Brother și este atât de excentric încât a făcut și o ședință foto în care a fost fotografiat numărând mormane de bani.

Unii dintre clienții studioului celor doi cred că pot avea o relație reală cu frumusețile pe care le văd pe ecranele lor.

Dar Tristan a spus clar și răspicat pentru Sunday Mirror că „totul este doar o mare înșelătorie” și s-a lăudat că nu se simte vinovat pentru ceea ce face, „nimănui din studio nu îi pasă” și „este doar problema lor, nu a mea”.

Frații au crescut în Luton, înființând primul lor studio cu webcam într-un apartament cu două paturi din orașul Bedfordshire în urmă cu un deceniu.

După trei ani, s-au mutat în România, spunând că Marea Britanie „a decăzut mult”. Cei doi angajează multe modele pe care le învață apoi cum să performeze pe platformele de videochat ale căror operatori își opresc un procent de 40% din câștigurile fetelor, iar restul merge la studio și se împarte între proprietarii acestuia și modele.

Cu cât membrii platformelor de videochat plătesc mai mult, cu atât cei doi frați și modelele lor câștigă mai mult. Pentru a îi atrage în plasa lor pe cei cu astfel de hobby-uri, unele femei pretind că au datorii universitare de care nu pot scăpa oricât s-ar strădui, că un membru al familiei are nevoie de asistență medicală foarte costisitoare și ele nu-și permit să plătească pentru a-i salva viața sau că visează să se mute în Marea Britanie dar nu au mijloacele financiare necesare – uneori spunând chiar bărbaților cu care vorbesc că vor să-i cunoască.

„Orice ar fi scuza, nu este nimic mai mult decât o minciună”, a spus Tristan. În plus, când vine vorba de autorități, sunt acoperiți deoarece și-au stabilit o listă lungă de termeni și condiții pe care le-au pus la dispoziția membrilor platformelor de videochat și pe care aceștia trebuie mai întâi să le citească și să le accepte înainte de a începe o conversație cu un model.

El a spus: „Scrie clar că tot ce facem este numai în scopuri de divertisment. Asta înseamnă că dacă un model spune că are un câine bolnav sau o bunica bolnavă, nu trebuie să fie neapărat adevărat”. Cu alte cuvinte, e ca și cum ai viziona un film. Dacă crezi povestea lui sau nu este pur și simplu problema ta. Regizorii au scris în schimb chiar de la început că totul e ficțiune.