Nala Ray, pe care o cunoști probabil după porecla Fitness Nala, a devenit o prezență populară pe internet datorită contului ei de Instagram cu un concept absolut incredibil. În acest articol, special pentru proaspetele modele care și-au găsit un job la un studio de videochat Iași sau în orașul pe care îl preferă, ne-am gândit să aruncăm o privire la conturile de pe rețelele sociale ale Nalei ca să învățăm din experiența ei de viață.

Cine este Nala Ray?

Nala, al cărei nume real nu îl cunoaște nimeni, este o vedetă foarte cunoscută pe rețelele sociale, cunoscută în special pentru prezența ei pe platforma OnlyFans. La momentul de față Nala are aproape 1000 de postări pe platforma preferată a modelelor de videochat, iar profilul ei mai menționează și că este un model de fitness cu sediul în LA.

Spre deosebire de mulți alți creatori de pe rețele sociale, Nala nu se teme să dezvăluie cât de bogată a făcut-o platforma de creare de conținut și în cât timp.

Tânăra de 23 de ani și-a lansat pagina OnlyFans în mai 2020 și a câștigat 85.000 de dolari americani în prima ei lună. Într-un interviu pentru Lad Bible, ea a spus: „Am câștigat primul meu milion în șase luni și acum câștig aproximativ 330.000 de dolari pe lună”.

Modelul este de origine italiană și a strâns o mare comunitate de fani și pe alte platforme de creare de conținut precum: Instagram, Twitter și TikTok. Twitter-ul ei este restricționat, deoarece conține conținut pentru adulți, dar Instagramul ne oferă o privire asupra personalității sale deosebite și a stilului ei de viață absolut uimitor.

Nala are peste 200.000 de urmăritori pe Instagram. Și, din contul ei de pe platformă, putem spune că a muncit din greu pentru acel corp uluitor.

Din ce familie provine Nala Ray?

Nala a dezvăluit că a crescut într-o comunitate religioasă foarte strânsă, cu reguli foarte stricte, iar tatăl ei a fost pastorul local.

Starul OnlyFans, care provine din Illinois, a spus că s-a simțit sufocată în comunitatea din care făcea parte, în special pentru faptul că biserica ei nu aproba relațiile sexuale înainte de căsătorie.

Se pare că toți se așteptau să vadă în această tânără un model de valori și moralitate. Dar se pare că viața pregătise pentru ea cu totul altceva. În copilărie, atunci când nu era la școală, Nala participa mereu la activitățile clubul ei de studiu al bibliei și la corul de muzică bisericească din care făcea parte. Ea nu avea voie să se machieze și nici să poarte haine provocatoare, iar comunitatea ei nu era de acord nici cu utilizarea rețelelor sociale.

Cu un acces către luea exterioară foarte bine restricționat, Nala era nevoită să se furișeze pe ascuns ca să experiemnteze ceea ce umim: o viață normală de adolsecentă. Ea chiar s-a angajat la mall-ul din vecinătate pentru și își privea job-ul ca o fereastră deschisă către lumea exterioară. Iar când s-a mutat singură în LA la doar 16 ani, a știut că în calitate de fiică a unui pastor munca în industria sexului este chemarea ei.

Pe Nala o poți vedea des împreună cu alți creatori de conținut de pe platforma OnlyFans

Dacă îți plac colaborările dintre modelele de videochat, atunci trebuie s-o urmărești pe Nala deoarece se întâlnește des cu alte modele precum: Zayla, Riley Kwums, Kacy Black, Lana Rhodes, Daisy Dray (care arată identic cu Ariana Grande), Mia Khalifa și multe alte femei care și-au construit o carieră extraordinară pornind de la această platformă.

Împreună cu modelele enumerate mai sus, Nala creează un conținut deosebit, care nu numai că ațâță spiritele, dar o ajută să strângă mai mulți și mai mulți urmăritori pentru că cei care o privesc o dată, nu-și mai pot lua gândul de la ea chiar dacă plătesc deja abonament să aibă acces la conținutul creat de alte modele.