În prezent videochatul este fără îndoială una din cele mai mari industrii din țara noastră. Nenumărate românce lucrează ca modele de videochat și în condițiile actuale, cu siguranță numărul lor va continua să crească deoarece pademia a demonstrat tuturor faptul că joburile de la distanță sunt mai sigure în contextul secolului XXI.

În plus, tehnologia evoluează atât de rapid încât în comparație cu acum 25 de ani, când s-au remarcat în Statele Unite ale Americii primele modele de videochat, în prezent femeile care se dedică acestei meserii pot oferi clienților lor experiențe nemaibănuite, cu mult superioare imaginilor sacadate de la începutul erei videochatului.

Ce înseamnă teledildonics și ce efect va avea această tehnologie asupra videochatului?

Mai ales în contextul pandemiei de COVID-19, o mulțime de bărbați au renunțat la întâlnirile față în față și s-au orientat către videochat pentru a-și satisface nevoile sexuale. Astfel în loc de a mai apela la metode tradiționale de curtare, bărbați din întreaga lume se închid în camera lor, deschid calculatorul, intră pe internet și astfel primesc acces la un univers care le-ar fi imposibil de descoperit în viața reală.

În comparație cu sexul ocazional de care poți avea parte când colinzi cluburile sau barurile din oraș, videochatul îți oferă mai multe opțiuni și bineînțeles, femei mai receptive, mai comunicative și pentru care trebuie să plătești mai puțin decât ar trebui să scoți din buzunar dacă vrei să impresionezi o femeie din lumea reală.

Dar cât de satisfăcător este din punct de vedere fizic să apelezi la videochat în locul unei interacțiuni fizice?

Realitatea e că puține experiențe pot înlocui atingerile dintre doi oameni, iar specialiștii din industria videochatului recunosc asta și dezvoltă zi de zi tehnologii noi, care să compenseze.

Ai auzit vreodată de teledildonics? Așa cum probabil ți-ai dat seama și numele său, teledildonics este o tehnologie modernă și sofisticată care permite jucăriilor sexuale să fie controlate de la distanță, prin intermediul internetului. Atfel, dacă un model de videochat deține o astfel de jucărie și o folosește în sesiunile sale online, clienții săi, din celălalt capăt al lumii, o pot aprinde și stinge sau îi pot controla intensitatea printr-un fel de telecomandă. Astfel, cu toate că modelul și clienții săi nu se întâlnesc niciodată fizic, față în față, interacțiunile dintre ei devin mult mai reale, similare cu ceea ce se întâmplă între doi oameni în momentele lor de pasiune.

Pentru români, teledildonics sau cyberdildonics este un concept nou și nemaiîntâlnit, așa cum poți să-ți dai seama și printr-o simplă căutare pe Google. Dar pentru occidentali, el a început deja să ia amploare și se extinde cu o viteză uimitoare.

Cele mai performante jucării sexuale care dispun de această tehnologie sunt atât de performante încât pot stimula doi parteneri în același timp, atâta timp cât sunt conectate corect între ele.

Unde poți încerca noua tehnologie teledildonics?

Platforma Flirt4Free este în prezent singura platformă de videochat care a implementat tehnologia teledildonics și dacă ești la curent cu ce se întâmplă în videochat, probabil că știi că este vorba despre una din cele mai mari platforme de videochat din întreaga lume. Dar suntem convinși că această platformă nu va rămâne pentru totdeauna un caz izolat, ci vor urma exemplul ei tot mai multe platforme, din diferite țări ale lumii.

De aceea, dacă vrei să încerci această tehnologie pe pielea ta, Flirt4Free este platforma la care trebuie să apelezi pentru a-ți satisface curiozitatea.

În ceea ce privește jucăriile sexuale care au la bază această tehnologie, este vorba despre dildo-uri în general care pot fi controlate de la distanță. Dar și din acest punct de vedere suntem convinși că oferta se va diversifica și cu timpul vor apărea din ce în ce mai multe variante, care mai de care mai inovative.

Așteptăm cu nerăbdare să descoperim ce ne oferă viitorul și suntem convinși că nu mai este mult până vor apărea în industria videochatului tehnologii care mai de care mai puțin obișnuite.