Jem Wolfie este un model de videochat originar din Australia, cunoscută și ca antrenor de fitness, influencer pe rețelele sociale, chef, creatoare de conținut, antreprenoare și chef. Ea s-a născut în anul 1991, pe data de 7 august și după anumite surse, se pare că este și o sportivă de performanță.

Jem a început să ridice greutăți și să facă fitness la vârsta de 17 ani după ce a suferit un accident la genunchi. Acum, în calitate de antrenor de fitness Jem pune la dispoziția fanilor săi o mulțime de planuri de antrenament și diete pe care le pot urma ca să își îmbunătățească stilul de viață.

În afară de cariera ei de antrenor de fitness, ea mai este și un chef profesionist care și-a deschis propriul brand de mâncare: Good Eats.

Poți vedea și apoi încerca o mulțime de rețete inventate de Jem și pe canalul său. Fiind atât de deciată pasiunilor sale, Jem și-a format o comunitate impresionantă de fani pe rețelele sociale și fiind în același timp și model, ea a colaborat și cu o mulțime de branduri celebre în întreaga lume, pe care le-a promovat în special pe canalul său de Instagram.

Cine este de fapt Jem Wolfie și ce pregătire are ea?

Jem Wolfie s-a născut într-o familie creștină și este interesată de sport încă din copilărie. Conform diferitelor surse media, Jem a absolvit o școală din orașul unde s-a născut înainte de a se apuca serios de fitness.

Toți membrii familiei sale sunt caucazieni, fiind și ea o caucaziană pur sânge. Semnul zodiacal al lui Jem este leu.

Dintre toți membrii familiei, se poate spune că Jem seamănă cel mai bine cu mama sa deoarece și ea este o fană înfocată de fitness și chiar dacă nu îi seamănă la înfățișare, aduce cu ea în privința hobby-urilor pe care le are.

Jem își iubește mult familia, este foarte apropiată de fiecare dintre ei și chiar a distribuit pe propriul cont de Facebook o fotografie de la nunta fratelui său. Cu toate acestea, Jem nu a dezvăluit niciodată pe rețelele sociale numele părinților sau fraților săi.

Nici despre viața ei amoroasă nu avem prea multe informații. Nu se știe dacă Jem este căsătorită sau nu, ori dacă are măcar un prieten deoarece este foarte secretoasă în ceea ce privește lucrurile personale. Pe de altă parte, se pare că cel mai bun prieten al ei este un bărbat, sau cel puțin așa spunea Jem într-o postare de pe rețelele sociale.

Cum arată Jem Wolfie?

Jem Wolfie este o frumusețe clasică dacă judecăm după chipul său angelic, dar cu un corp desprins parcă din producțiile din anii 90 cu tineri salvamari pe plajele din Miami.

Jem are o înălțime de 170 cm și 58 de kg și cel puțin, din câte am reușit să aflăm noi, se pare că nu are niciun fel de tatuaje sau piercing-uri (în afară de câte o gaură în fiecare lob al urechii pentru cercei). Cu alte cuvinte, Jem are o figură foarte feminină și un corp bine lucrat pe care a reușit să-l aducă foarte aproape de perfecțiune prin muncă continuă și o determinare ieșită din comun.

Cât câștigă Jem Wolfie?

Am spus despre Jem că muncește, dar și câștigă pe măsură. Doar anul trecut a reușit să obțină venituri în valoare de 2-3 milioane de dolari și de pe contul său de Instagram am aflat că deține un vehicul Porsche de lux.

De fapt, fotografii cu mașina ei absolut uimitoare poți vedea peste tot pe conturile ei sociale, iar dacă te uiți un pic mai bine, cu siguranță vei observa și vila ei impresionant de mare, foarte luxoasă, în care locuiește alături de familia ei, în Perth.

Despre Jem mai putem spune că iubește brandurile și poate fi văzută în nenumărate fotografii postate pe conturile sale de pe rețelele sociale purtând îmbrăcăminte scumpă, așa cum te-ai și aștepta de altfel de la o vedetă care reușește să câștige atât.