Activitatea într-un studio de videochat pur și simplu nu se termină niciodată. Iar banii pe care îi poți obține în weekend-uri și sărbători sunt mult mai mulți decât cei pe care îi poți câștiga în zilele obișnuite. Prin urmare, modelele care preferă să lucreze în zilele liber nu sunt deloc puține.

Dacă abia te-ai angajat ca model de videochat, probabil și tu ești puțin indecisă în legătură cu perioada de lucru și poate te-ai gândit că, pentru a fi în ton cu toți cunoscuții tăi, ar fi bine să lucrezi de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00, dar în acest articol îți vom enumera care sunt motivele pentru care ar trebui de fapt să faci exact pe dos și să-ți petreci sărbătorile muncind atunci când restul lumii este liberă.

Ce spun modelele cu experiență despre lucrul de sărbători?

Andreea este model la studioul Chatiitudine și a lucrat de multe ore atât de Crăciun, cât și de Revelion și spune că diferența dintre câștigurile obținute în astfel de zile și cele pe care le genera în mod normal era destul de evidentă.

Mai ales în noaptea dintre ani, conform relatărilor Andreei, se pare că platforme de videochat abundă de vizitatori și toată lumea se arată mult mai generoasă decât de obicei. Prin urmare, fiecare minut lucrat în această perioadă, se transformă în bani.

Lily ne povestește și ea despre experiența lucrului de sărbători. Se pare că membrii care accesează rețelele de videochat de Crăciun și cei care accesează de Anul Nou sunt destul de diferiți între ei.

În mod normal, oamenii petrec Crăciunul alături de familiile lor extinse, indiferent de starea lor civilă, în timp ce Revelionul este petrecut cu prietenii sau în cuplu. Prin urmare, membrii care se conectează în timpul sărbătorilor de Crăciun sunt cel mai probabil singuri, neavând prieteni apropiați sau membri ai familiei cu care să împărtășească bucuria acestei sărbători. În aceste condiții, este clar că trebuie să te porți diferit cu ei, acordând și mai multă atenție sentimentelor și dispoziției lor.

Pe de altă parte, cei care se înregistrează în noaptea de Revelion sunt probabil doar bărbați singuri care nu au alte planuri pentru noapte și vor să petreacă ultima seară a anului într-o companie plăcută.

Merită să performezi ca model de videochat de sărbători?

În cele din urmă, totul se rezumă la personalitatea, planurile și alegerea ta. Personalitatea, planurile ș alegerea ta vor conduce la cea mai bună decizie pentru tine. Cu alte cuvinte, chiar dacă ai putea câștiga mai mulți bani în noaptea de Revelion, este absolut normal dacă alegi să nu lucrezi în ultima noapte a anului pentru că vrei să petreci acest timp foarte prețios cu familia sau cu prietenii tăi.

Pe de altă parte, la fel de bine ai putea alege să lucrezi atât de Crăciun și Anul Nou, cât și de orice alte sărbători, ceea ce cu siguranță va fi apreciat de familia și prietenii tăi, pentru că este o decizie care îți aduce ție bani și satisfacție.

Ce să faci ca să câștigi mulți bani de sărbători?

Așa cum am amintit și în rândurile de mai sus, gândește-te că majoritatea celor care intră pe platformele de videochat sunt în general persoane singure, cărora cu siguranță le-ar plăcea de fapt să petreacă timpul în compania unor persoane dragi. Așa că dacă vrei să ai succes ca model de videochat în astfel de zile, adoptă o atitudine deschisă, îmbracă-te festiv, afișează un zâmbet superb pe buze și intră online. Mai pregătește și un decor în ton cu evenimentul, un mic show special și succesul tău este ca și garantat.

Iar ca bonus pentru efortul tău de a fi prezentă online în astfel de ocazii, s-ar putea să nici nu trebuiască să te dezbraci sau să prestezi alte servicii, ci doar să faci pe iubita înțelegătoare, care se bucură să petreacă sărbătorile alături de bărbatul visurilor ei.