Pe platforma OnlyFans sunt nu mai puțin de două milioane de influenceri și modele și sute de milioane de utilizatori care investesc în conținutul creat de aceștia. Pentru un abonamemt pe platforma OnlyFans trebuie să plătești între 1 dolar și câteva zeci de dolari și nu putem spune că toate conturile de pe OnlyFans merită investiția. Însă materialele de pe unele din acestea nu ar trebui să le ratezi sub nicio formă. Iată câteva exemple:

Bella Thorne

Bella Thorne este de departe unul din cele mai controversate modele din această listă întrucât ea a reușit să pornească o furtună imediat după ce s-a înregistrat. Crezi sau nu, ea a reușit să câștige nici mai mult nici mai puțin de un milion de dolari chiar din ziua în care și-a cret contul, vânzându-și conținutul la un preț decent de doar 9.99 de dolari pe lună. Dar asta nu este tot! Conținutul creat de a a avut un impact major asupra întregii comunități și a atras imediat atenția creatorilor de conținut, suprasaturând într-o anumită măsură piața. Și totuși, deși conținutul postat de ea nu este tocmai explicit, oamenii nu-și pot lua privirea de la ceea ce postează ea.

Cardi B

Cardi B este un superstar cu o reputație bună la nivel global, care a pornit de la nimic și și-a s-a transformat pe drum într-o adevărată celebritate. În afară de cariera ei de cântăreață rap în plină expansiune, Cardi B mai este cunoscută și pentru deschiderea pe care o afișează cu privire la viața ei! Chiar dacă are doar câteva postări, Cardi B este unul dintre cei mai buni creatori de conținut de pe platforma OnlyFans și își vinde abonamentele la un preț avantajos de numai 4,99 de dolari pe lună! Chiar dacă nu este tipul de conținut pe care majoritatea îl consideră potrivit pentru această platformă, el merită cu siguranță și timpul, dar și banii tăi, fiind o modalitate perfectă pentru a te apropia mai mult de raperul preferat.

Sonja Morgan

Dacă preferi doamnele mai în vârstă în detrimentul căprioarelor, Sonja este un creator de conțintu grozav de urmat! A trecut prin multe dacă ne gândim că a făcut mai întâi parte din Real Housewives of New York City și acum a ajuns să creeze conținut pe platforma OnlyFnas și chiar dacă materialele pe care ea le postează nu au un conținut tocmai expilicit, ea încă își arată corpul matur într-un mod dezinvolt și pentru asta merită s-o urmărești. Mai mult, dacă vrei s-o cunoști mai bine, tot aceasta este și cea mai bună modalitate întrucât lasă să se vadă multe aspecte din viața ei personală prin ceea ce postează.

Riley Reid

Riley Reid este un alt nume binecunoscut din această industrie. Riley Reid este un creator de conținut foarte pasionat, al cărui abonament merită din plin până la ultimul bănuț. Dacă ești în căutarea unei artise versate, cu multă experiență, care să-ți ofere acces la un conținut special, deosebit, atunci contul lui Riley Reid este exact ceea ce îți dorești.

Blac Chyna

Un alt nume celebru de pe platforma OnlyFans este Blac Chyna. Și ea se numără printre cei mai de succes creatori de conținut și este o persoană faimoasă și pentru că este o persoană publică, care apare des și pe micile ecrane din state. Datorită fanilor ei care o cunosc din diferite medii, Chyna și-a făcut rapid un nume pe platforma OnlyFans cu toate că abonamentul ei este din cele scumpe, la cei aproximativ 20 de dolari pe lună pe care îi cere celor care vor să aibă acces la conținutul postat de ea. Conținutul ei nu se adresează doar fanilor înfocați care vor să afle aspecte piperate dinviața ei privată, ci și tuturor celor care vor să o susțină.

Jewelz Blu

Dacă ești în căutarea unui model cu un cont mai deosebit, atunci ai putea să arunci un ochi pe conținutul lui Jewelz Blu! Cu frumusețea ei care iese din tiparele obișnuite și cu un aspect distinct ea nu dezamăgește pe nimeni din cei care hotărăsc să o susțină. Așa că admiră-i pletele albastre, ochii verzi frumoși și corpul zvelt pentru că o astfel de sirenă nu este ușor de găsit.