Chiar dacă cel puțin deocamdată lucrurile cu pandemia par să se fi liniștit, încă există o mulțime de persoane care caută în permanență relații la distanță.

Lungile luni de chin și nesiguranță din timpul pandemeiei, i-au făcut pe mulți dintre noi mai deschiși la întâlnirile virtuale, chiar și când era vorba de de întâlniri nesfârșite cu colegii de la muncă, ca cele de pe Zoom.

Dar mai populare decât orice alte întâlniri, sunt cu siguranță întâlnirile cu modelele de videochat, întâlniri în cadrul cărora bărbații caută o ocazie de a evada din cotidian, iar tinerele o sursă de venit suplimentar.

Dacă și tu, ca multe alte femei care s-au hotărât să profite la maxim de vremurile în care trăim, te-ai angajat ca model de videochat și vrei să ai succes în această industrie, atunci ți-am pregătit în acest articol o listă cu câteva din cele mai bune sfaturi pe care să le pui în practică pentru a te specializa.

Toate aceste sfaturi vin din partea unor specialiști – modele cu experiență, care cunosc mai bine ca oricine ce presupune o experiență satisfăcătoare pe internet.

Amber Kelly

Cel mai bun sfat al meu pentru un model de videochat fără experiență este să se asigure că are o conexiune decentă la internet. Pentru asta, un model ar trebui să verifice nu doar viteza de descărcare de pe internet, ci și cea de încărcare deoarece aceasta este de fapt cea mai importantă atunci când trimiți partenerilor tău fișier cu sunet sau imagine. Ultimul lucru pe care ți-l dorești ca model de videochat este ca cineva să părăsească conversația cu tine doar pentru că are lag.

În al doilea rând, le sfătuiesc pe toate modelele, indiferent de experiența lor, să analizeze cu atenție experiențele anterioare și să îndepărteze din jurul lor toate lucrurile care le pot distrage atenția. Cel mai bine ar fi ca atunci când te loghezi pe internet să ai un perete alb în spatele tău și să eviți dormitorul din motive evidente.

Apoi, ar mai trebui să investești într-o cameră web bună. HD este minimul necesar, dar în în ziua de azi recomandat ar fi să optezi pentru 4K. Și bineînțeles, într-un corp de iluminat special pentru vloggeri, de tip inel. Când vine vorba de fotografii sau videoclipuri, lumina este totul.

De asemenea, ai putea să te gândești și la niște jocuri. Să-ți iei un pachet de cărți de joc și să inventezi un joc cu care să spargi gheața. De exemplu, un joc în care cine trage cea mai mare carte poate pune celuilalt o întrebare sau poate da o provocare.

Your Goddes Jo

Principalul meu lucru pe care îl fac atunci când mă contactează cineva în privat este să întreb ce hobby-uri are. Această întrebare atât de simplă sparge gheața și te ajută să cunoști mai ușor pe cineva.

La întâlnirile virtuale, mai trebuie să te asiguri că iluminarea camerei este perfectă și să testezi cum te vezi pe ecran înainte să începi să vorbești.

E bine și ca părul și machiajul tău să se potrivească cu ocazia. Îmbracă-te pentru fiecare întâlnire ca și cum te-ai întâlni în persoană cu partenerul tău de discuție. Astfel îți vei intra mai ușor în rolul de iubită.

Mai poți să bei de asemenea un pahar de vin ca să te relaxezi și să te simți confortabil.

Camilla West

Conversațiile online sunt aproape ca și cum ai invita pe cineva în casa ta chiar de la prima întâlnire. Ambii parteneri se pot simți destul de bine unul cu celălalt, în ciuda faptului că nu sunt împreună fizic.

Este important să te prezinți foarte bine. Fă un efort suplimentar ca și cum ai ieși la o întâlnire adevărată.

De asemenea, asigură-te că fundalul și toate lucrurile din jurul tău care se văd și pe cameră ordonate și curate. Nu vrei să se vadă resturi de la cina de ieri sau o grămadă de rufe murdare în colțul camerei.

Asigură-te că ai setat luminile și camerele transmit o imagine bună înainte de a începe conversația. Deschide dinainte orice software pe care îl vei folosi în timpul conversațiilor și testează-l înainte de a fi sunată.

Imaginează-ți că totul nu este altceva decât încă o întâlnire reală cu iubitul tău și totul va fi bine!