Bun venit la Chattiude, unde abordăm cele mai noi subiecte din industria videochatului, și vorbim despre problemele cu care se confruntă femeile care lucrează ca modele. În acest material vom sta de vorbă cu Daria, o tânără de doar 24 de ani care face mulți, foarte mulți bani din videochat și merită aplauzele noastre pentru asta!

„Eu sunt Daria, o studentă în vârstă de 24 de ani și un model de videochat cu normă întreagă. Am început să mă dezbrac în fața camerelor în februarie, anul trecut, când sănătatea mea mintală a făcut imposibilă pentru mine capacitatea de a ține un job tipic de la nouă la cinci. La început a fost o luptă constantă pentru a obține tratamentul potrivit sau orice tratament. Când mi-am părăsit al patrulea loc de muncă, m-am luptat cu adevărat nu numai cu încrederea în sine, ci și cu stima de sine. M-am măsurat în raport cu oamenii pe care îi știam, care aveau slujbe în domeniile alese de ei, în timp ce eu nu puteam să mă ocup nici de cele mai simple locuri de muncă.

Stăteam pe Instagram într-o zi când am văzut o poză cu un grup de femei, de diferite etnii, făcând modelling împreună. Am dat click pe pagină și m-a dus la o agenție de videochat. Mi-a plăcut cât de bine pus la punct arăta totul și cum s-au concentrat pe toate tipurile de corp cei care au făcut website-ul, pentru a demonstra că există loc pentru oricine în această industrie. În două săptămâni m-am înscris și am devenit un model de videochat cu normă întreagă!

Locuiesc cu iubitul meu de cinci ani, M, în Kent, unde am închiriat un apartament. Ne-am mutat din casa părinților lui după doi ani de întâlniri și inițial ne-am uitat la schema Help to Buy. Din păcate, cu o lună înainte de marea mutare, am primit un telefon de la compania de împrumut pe care am ales-o să ne spunem că ne-au încurcat o parte din documentele și că acum nu mai avem nicio casă în care să ne mutăm. S-a dovedit a fi o binecuvântare deghizată (la vremea aceea au existat multe lacrimi și mult stres pentru că nu știam ce să facem în continuare).

În acest moment, amândoi economisim ca nebunii, ceva ce vom recunoaște amândoi, nu este punctul nostru forte, dar sunt foarte mândră de cât de bine ne-am descurcat până acum. În trecut, am trăit din cecuri de plată și chiar am fost nevoiți să luăm împrumuturi pentru a ne permite chiria și cheltuielile. Dar meseria de model de videochat a început în sfârșit să-mi ofere o disciplină și o stabilitate financiară de care aveam nevoie”.

În calitate de model de videochat am reușit să-mi acopăr cheltuielile de întreținere și să-mi plătesc și datoriile încă din prima lună. Și nu aveam deloc puțin de plătit!

Costuri de locuință: 650 euro, împărțite între mine și M. Împărțim totul în mod egal, dar odată ce ne vom muta la Londra, va fi pe bază de salariu, în principal pentru că vreau un apartament care să aibă de fapt o baie și o bucătărie separată – el ar fi fericit doar cu un acoperiș deasupra capului!

Plăți pentru împrumuturi: 110 euro pentru ambele împrumuturi și 23 euro pentru descoperirea mea de cont. A trebuit să iau două împrumuturi acum doi ani, deoarece nu lucrasem din cauza sănătății mele mintale, iar descoperirea de cont a continuat să devină din ce în ce mai mare până când m-am așezat în sfârșit acum câteva luni și am început să-l plătesc.

Utilități: 110 euro administrație, 12 euro apă, 32 euro electricitate, 32 euro internet, toate împărțite în mod egal.

Transport: 0 euro. Încă nu mi-am făcut examenul de conducere și nu trebuie să merg nicăieri, deoarece lucrez de acasă. Factura de telefon: 33 euro.

Cam acestea sunt cheltuielile mele lunare pe care înainte le priveam ca pe o problemă majoră în viața mea. Acum, de când am devenit model de videochat, am început să nici nu mă mai gândesc la ele pentru că pot să le plătesc fără să-mi afecteze aproape deloc veniturile, iar ce îmi rămâne să pun deoparte pentru plăcerile mele personale.