O femeie și-a părăsit slujba de administrator în cadrul unei companii, în timpul pandemiei de COVID, pentru a deveni un model de videochat care câștigă 96.000 lire sterline pe an, a dat lovitura cu alegerea ei și acum angajează 500 de modele din întreaga lume.

De la 0 la guru în industria videochatului

Emily Kathleen, în vârstă de 27 de ani, a trecut prin multe provocări la viața ei. De la a fi o femeie „practic fără adăpost” și până la a locui într-o casă cu patru paturi în Gloucestershire, a aflat pe propria piele cum este să fii și săracă, dar și bogată, și s-a ridicat de jos prin propriile puteri.

Ea câștigă acum ca model de videochat în jur de 96.000 de lire sterline, infinit mai mult decât cele 12.000 pe care le primea în calitate de administrator la vechea firmă unde lucra.

În timpul pandemiei de coronavirus pentru toți a fost greu, dar Emily Kathleen a dus-o mai rău decât mulți dintre noi deoarece a fost obligată să-și dea demisia de la fostul loc de muncă din cauza stresului provocat de pandemie. Ajunsă într-o situație pur și simplu disperată din punct de vedere financiar, Emily Kathleen s-a înscris la un studio de videochat și a reușit incredibila performanță de a câștiga 400 de lire sterline încă din prima noapte de muncă, cândva prin luna august în anul 2020.

Emily renunță la haine atunci când stă de vorbă cu clienții săi, dar le oferă și așa numita experiență a unei iubite, flirtând, pălăvrăgind și construit cu ei relații mai adânci, care nu se limitează doar la afișarea trupului pe ecran.

Din motive evidente, Emily s-a îndrăgostit de noua sa slujbă și și-a creat propria agenție de modele de videochat pe care a numit-o High Society Models în luna mai din anul 2021. În prezent, din agenția ei fac parte 546 de modele și numărul lor crește întrucât i s-a dus vorba de bun antreprenor.

Ea le încurajează pe cele care o urmează să-și dobândească libertatea financiară prin intermediul videochatului. Ea crede că orice femeie poate deveni model de videochat și tocmai de aceea angajează pe oricine, indiferent de statul social, greutate sau alte caracteristici care o definesc pe persoana respectivă.

Chiar și pe rețelele sociale Emily a cunoscut un succes nebun deoarece pagina de TikTok a agenției sale a câștigat rapid un număr de 12.000 de urmăritori și continuă să se dezvolte.

În opinia lui Emily, videochatul îți poate schimba radical viața și chiar așa a și fost în cazul ei, care a ajuns să dețină atât, ținând cont că doar cu câțiva ani în urmă era să-și piardă și apartamentul micuț în care stătea.

Pe de altă parte, Emily recunoaște că videochatul și industria pornografică la modul general nu sunt pentru toată lumea și doar femeile care știu exact ce vor de la viață și sunt dispuse să facă orice ca să obțină ceea ce își doresc sunt capabile să meargă atât de departe pe cât a ajuns ea.

Emily își mai dorește și să schimbe percepția tuturor cu privire la videochat și să demonstreze celor din jur că un astfel de job le poate ajuta pe femei să se ridice de jos și să ajungă exact acolo unde își doresc, fără să depindă de nimeni și nimic.

Ce putem învăța din povestea lui Emily Kathleen?

Emily Kathleen este fără îndoială un exemplu de așa da pentru femeile care vor să facă videochat. Performanțele la care a ajuns Emily nu sunt posibile oricui, dar pofta ei de viață, motivația și dedicația le poate avea oricine.

Așa că sfatul nostru pentru tine, dacă tot te-ai angajat la acest studio de videochat Iași, sau în oricare alt studio pe care îl preferi, este să mergi până la capăt și să obții ce îți dorești prin această meserie deoarece, când vine vorba de videochat, cerul este limita.