O studentă la Cambridge și-a povestit viața ca model de videochat unei publicații online celebre. Ea spune că lucrul online a fost o modalitate sigură și ușoară de a câștiga bani, dar a renunțat la slujba de model după ce a devenit paranoică de teamă de a nu fi descoperită.

O studentă la Universitatea Cambridge a dezvăluit că a câștigat până la 2.000 de lire sterline pe săptămână făcând acte sexuale acasă, în fața camerei web, pentru bărbați care o apelau prin intermediul platformelor de videochat.

Studenta a folosit conexiunea super rapidă la internet a instituției pentru a distra chiar și mai mulți bărbați în același timp, taxându-i pe fiecare cu câte 3 lire sterline pe minut.

Tânăra, care dorește să rămână anonimă, cel puțin pentru moment, spune că și-a petrecut primul an câștigând o avere realizând acte sexuale pe internet, de una singură, pentru fanii ei care o priveau pofticioși.

Prin videochat, ea a câștigat destui bani în timpul ei liber încât a putut să-și plătească integral taxa de școlarizare – în ciuda faptului că universitatea i-a descurajat pe studenți să accepte locuri de muncă în timpul studiului.

Veniturile ei i-au permis să meargă în voie la cumpărături și să petreacă la discreție prin baruri, să trăiască o viață la care majoritatea studenților de la licență nu pot decât să viseze.

Vorbind cu ziarul studențesc The Tab, ea a dezvăluit că locul de muncă nu era adesea atât de obositor pe cât părea.

Ea a spus: „Am petrecut mai mult timp discutând despre căsătorii eșuate și despre copilăria abuzată decât despre dezbracare sau alte lucruri”.

Eleva recunoaște că a primit niște solicitări mai neobișnuite, dar a fost pregătită să se supună la orice pentru a-și spori fondurile.

„Am avut un fan fidel care voia doar ca cineva să-l privească cum își încearcă rochiile soției și să-i spună cât de frumos arăta. Pe parcursul a trei luni de zile, a cheltuit cu mine 800 de lire sterline doar pentru a face acest lucru.

Dar ea recunoaște, de asemenea, că au fost mulți și cei care au avut un comportament agresiv în avansurile lor sexuale și totuși, fiind online, ea nu și-a permis să spună nu.

„Am cunoscut persoane care nici măcar nu doreau să se angajeze în discuții, dar mi-au cerut instantaneu să organizez un show sexual și m-au amenințat că m-ar fi luat cu asalt offline dacă refuzam.

„Dar acesta este lucrul care m-a făcut mai puternică – întotdeauna am avut puterea de a refuza sau de a provoca persoanele care nu au știut unde le este locul”.

Studenta a devenit din ce în ce mai bună la negocierea cu membrii platformelor de videochat, cerând mai mulți bani pe măsură ce trecea timpul și câștiga mai multă experiență.

„În final, eu am fost cea care i-a folosit pentru banii lor, nu ei pe mine. I-am convins că sunt o escortă de lux, care nu stă de vorbă decât cu clienții săi fideli și astfel am reușit să-i fidelizez pe mulți dintre ei, făcându-i să arunce cu sute și chiar mii de lire, determinându-i să intre online în fiecare zi sau cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână doar pentru a construi o relație de încredere.’

O universitate de elită precum Cambridge impune reguli stricte studenților săi, interzicându-le să lucreze în afara campusului său, iar primul an este unul decisiv și totuși foarte costisitor, așa că ai nevoie de multă tărie de caracter pentru a trece peste.

Ea a spus: „Am aflat repede că nu am voie să am un loc de muncă – ceva care m-a frustrat enorm, având în vedere timpul liber pe care l-am avut în primul an”.

„După chirie și facturile de la facultate, aveam aproximativ 200 de lire sterline pe lună – o treime din banii cu care eram obișnuită, în timp ce costurile sociale și mărunțișurile vieții universitare erau poate de patru sau cinci ori mai mari decât fuseseră acasă.”

„Am aflat că 70% dintre bărbații care doresc să plătească 3 lire sterline pe minut pentru o companie feminină intangibilă sunt cu adevărat singuri sau nesiguri.

— Și consecința? Libertate financiară totală. Pentru modele bineînțeles.”