OnlyFans este o platformă special creată pentru creatorii de conținut care vor să-și monetizeze eforturile prin vânzarea de abonamente lunare fanilor lor. Majoritatea conținutului pe care îl poți admira aici este destinat adulților, iar prețul unui abonament începe de la 1 dolar și poate ajunge până la câteva zeci de dolari, în funcție de prețul stabilit de fiecare creator de conținut în parte.

Să plătești câțiva dolari pentru a avea acces la un conținut exclusivist poate că nu ți se pare foarte mult, dar imediat ce accesezi această platformă observi că există multe materiale de calitate și poți ajunge ușor să cheltuiești chiar și câteva sute de dolari pentru a admira modelele preferate. Dar dacă ai parte de un buget limitat, s-ar putea să-ți dorești să te limitezi și să investești doar în creatorii de conținut de top. Iată care sunt aceștia.

Jem Wolfie

Această influenceriță superbă este un antrenor de fitness este extrem de popular pe Instagram, cu peste două milioane și jumătate de urmăritori, dar, pentru că o bună parte din conținutul creat de ea este departe de a fi sigur de vizionat la serviciu, a trebuit să se mute pe o platformă care să-i permită mai multă libertat. Iar OnlyFans pentru ea exact asta și este. Din moment ce Jem avea deja o mulțime de urmăritori pe Instagram, nu a avut probleme să câștige popularitate și pe OnlyFans, mai ales cu chipul și corpul ei foarte frumoase, iar prețul convenabil al abonamentului său este doar un motiv în plus pentru care merită să iei în considerare contul ei dacă vrei să ai acces la conținut de calitate.

Amber Rose

Amber Rose este una dintre cele mai cunoscute modele și activiste din industria conținutului pentru adulți. Ea a debutat pe platforma OnlyFans cu puțin timp în urmă și a câștigat imediat aprecierea fanilor. Bineînțeles că principalul motiv pentru popularitatea explozivă de care se bucură pe această platformă sunt cei peste 20 de milioane de urmăritori ai ei de pe Instagram, unde predică despre pozitivitatea corporală, feminism și alte subiecte. Putem spune despre Amber Rose că este un model de top și un exemplu de așa da pentru toate femeile care vor să urmeze acest tip de carieră.

Molly Sims

Dacă te numeri printre fanii brunetelor, atunci cu siguranță te vei bucura din plin să o vezi pe Molly Sims în toată splendoarea ei. Această creatoare de conținut a devenit bine cunoscută pentru atractivitatea ei autentică, chipul superb și părul lung și brunet – cu un puternic vibe de girl next door! Molly Sims nu este nici pe departe o celebritate sau ceva de genul, dar nu este cu nimic mai prejos decât cele mai cunoscute fețe din această industrie.

Pia Mia

Cine a spus că soliștii și actorii nu pot avea și alte înclinații în ceea ce privește universul creativ? Pia Mia a creat unul din conturile cu cele mai mari câștiguri de pe platforma OnlyFans postând materiale care mai de care mai diverse și mai atractive, la un preț foarte bun, de doar 10 dolari pe lună. Iar pentru fani, a cupăra abonamentul ei este una din cele mai bune modalități de a-și susține cântăreața preferată și de a admira mai multe laturi ale personalității ei foarte complexe.

Kanri

Kari, cunoscută și sub numele de Kanricos, și-a făcut un loc sigur și călduț pe platforma OnlyFans prin aspectul ei unic. Conținutul ei se concentrează în special în jurul cosplay-ului, ea costumându-se în anumite personaje fictive și satisfăcând cele mai îndrăznețe vise ale unei categorii demografice cu foarte mulți reprezentanți. Putem spune cu certitudine că ea a creat unui din cele mai mari conturi bazate pe cosplay de pe platforma OnlyFans, arătându-și corpul în zeci și zeci de costume, care mai de care mai originale. De aceea, dacă ești fan manga sau anime și a altor lucruri de acest fel, ar trebui să te abonezi la contul lui Kanri pentru că ai numai de câștigat.