Te-ai hotărât să devii model de videochat, ți-ai ales un studio care îți promite multe și îți oferă un mediu prielnic pentru dezvoltarea ta ca model, dar nu ai ajuns încă să pui mâna pe veniturile uriașe de care vorbește toată lumea atunci când vine vorba de videochat? Atunci încearcă aceste secrete pe care le știu doar modelele de videochat cu foarte multă experiență. Orice femeie poate să devină model de videochat, dar numai o femeie cu adevărat creativă și ambițioasă poate ajunge un model de top!

Ce fac modelele de videochat care câștigă foarte mult?

Blochează orașe, nu țări.

Înainte de a-și începe activitatea ca model de videochat, orice femeie se apucă să blocheze mai întâi anumite locații de unde nu vrea să fie accesată, din diferite motive. Și e perfect ok dacă și tu vrei să faci acest lucru, dar nu pierde clienți valoroși blocând o întreagă țară, ci concentrează-te doar pe anumite orașe. Acest lucru este valabil atât pentru țara din care practici meseria de model de videochat, cât și pentru țările unde locuiesc rude, prieteni sau cunoștințe care nu vrei să te descopere.

Are sens să blochezi acele locuri pentru a evita să fii găsit de cineva pe care îl cunoști, dar extinderea block-ului la o țară întreagă, mai ales dacă este una unde se câștigă mult ca model de videochat, este puțin exagerat.

Lucrează pe mai multe site-uri în același timp.

Acest lucru te poate ajuta să-ți crești foarte foarte mult câștigurile, dar trebuie să te asiguri mai întâi că viteza internetului tău este foarte rapidă, iar resursele computerului îți permit să lucrezi simultan pe mai multe website-uri și să oferi tuturor celor care te abordează exact aceeași calitate.

Participă la promoții

Website-urile de videochat organizează adesea concursuri, stimulând modelele să câștige mai mult. Aceste platforme organizează concursuri și competiții cu diverse tematici, în general în ton cu sărbătorile de peste an.

Participarea la promoții este o modalitate excelentă de a-ți face publicitate, de a câștiga bani în plus și, eventual, de a câștiga marele premiu!

Învață să te joci în timpul conversațiilor private

Joacă-te cu partenerii tăi de discuție, dar nu te mișca prea lent. Este enervant să te țină cineva în suspans și dacă îl necăjești prea mult, un membru poate părăsi un chat plătit în orice moment. Așa că respectă anumite limite și învață să citești reacțiile celor cu care intri în discuții.

Cel mai mare succes îl obțin modelele de videochat misterioase, care doar fac un semn și se retrag fără probleme. Aceasta este o știință complicată, dar suntem siguri că și tu o poți învăța.

Stabilește-ți un preț care să te definească

Încearcă să-ți stabilești un preț care consideri că este potrivit pentru ceea ce oferi și vezi dacă îți cresc astfel câștigurile. Se crede că un preț prea mic descurajează pe membrii platformelor de videochat să aleagă un anumit model deoarece cred că nu vor primi în schimbul banilor lor calitatea pe care și-o doresc, iar unul prea mare poate depăși bugetul unora care ar vrea să vorbească cu tine, dar nu își permit. Așa că încearcă să fii realistă și să pui un preț de mijloc pentru serviciile pe care le oferi. Nici prea mare, nici prea mic și care să reflecte întocmai lucrurile de care ești capabilă.

Perfecționează-ți cunoștințele de limbi străine

Cu cât cunoști mai multe limbi străine, cu atât ai mai multe șanse să câștigi mult ca model de videochat.

Dacă ai mai mulți parteneri de discuție dintr-o anumită țară, unde engleza nu se vorbește ca limbă maternă, învață măcar să saluți politicos și să porți o conversație simplă. Poate că nu ți se pare mult dacă știi cum să întrebi în franceză sau germană: cum a fost ziua ta? dar pentru cei care te abordează poate face diferența între vreau să vorbesc cu acest model și caut mai departe.