Deși industria de videochat este relativ nouă pentru țara noastră, competiția este una acerbă. Femei frumoase, ambițioase și care își doresc independență financiară au descoperit că meseria de model online poate fi un mod foarte bun nu numai de a avea un job din care să îți plătești facturi, ci o meserie din care se va câștigă foarte bine, mult peste media din alte domenii.

Multe persoane cred că munca unui model online este relativ ușoară și că nu ai nevoie de o pregătire specială, însă pentru a câștiga mulți bani în acest domeniu, lucrurile sunt mai serioase de atât: este nevoie seriozitate, responsabilitate și muncă.

Studiourile profesioniste ca SAVAGE Studio au traineri specializați care oferă suport atât modelelor debutante cât și celor cu experiență, însă pentru a te face remarcată în rândul admiratorilor online, astfel încât aceștia să își dorească să vorbească constant cu tine și un timp cât mai lung, trebuie să îți dai și tu silința.

De aceea, dacă vrei să faci parte și tu din această industrie și să lucrezi într-un studio de videochat, trebuie să știi cum să te faci remarcată. 

SAVAGE Studio îți spune 3 dintre secretele modelelor online de succes pentru a deveni și tu unul, astfel încât să câștigi lunar sume fabuloase care să îți ateste cu adevărat independența financiară și viața luxoasă pe care ți-o dorești.

1. Atitudinea și personalitatea sunt mult mai importante decât look-ul în sine.

Sigur, frumusețea și imaginea generală sunt importante și atrag, întrucât asta văd prima dată oamenii care iau contact cu tine. Însă să lucrezi ca model la un studio de videochat prespune să porți discuții cât mai interesante cu admiratorii tăi, astfel încât să își dorească să intre iar și iar pe chat pentru a vorbi cu tine. Optimismul, inteligența și abilitățile tale de comunicare sunt cu mult mai importante pentru a menține discuții interminabile, decât doar o față frumoasă, o rochie elegantă sau un machiaj perfect. Atitudinea deschisă și mereu pozitivă va fi aliata ta de bază pentru a cuceri câți mai mulți parteneri de discuție. Încasările tale și îndeplinirea obiectivelor pe care ți le-ai setat sunt strâns legate de cât de mult reușești să convingi interlocutorii să discute cu tine iar femei frumoase sunt foarte multe. Tu trebuie să îți creezi propriul ”brand”, să vii mereu cu ceva nou care să stârnească curiozitatea astfel încât să te diferențiezi de concurență iar asta o poți face doar printr-o atitudine relaxată și care place.

2. Intervalul orar în care lucrezi trebuie să fie cât mai stabil

Ideea de bază pentru a avea un succes cât mai mare este să îți fidelizezi audiența de pe online. Partenerii tăi de discuții trebuie să își dorească să vorbească din ce în ce mai mult cu tine și în mod constant pentru a putea avea încasări cât mai mari. De aceea este foarte important să îți alegi un intervalul orar în care să lucrezi și să îl menții, astfel încât cei care te plac să știe că te găsesc ”acolo” și că vor putea să se bucure de prezența, frumusețea și optimismul tău.

3. Alege să faci această meserie dintr-un studio și nu de acasă

Un studio de videochat care se respectă este 100% legal și îți oferă cele mai bune condiții. Alegând să colaborezi cu unul, vei fi sigură că lucrezi cu un contract de muncă aflat în legalitate și că ai alături de tine o echipă tehnică și de traineri care te pot ajuta la orice pas, dar și că vei câștiga mult mai mult decât dacă ai face acest lucru pe cont propriu. Decorurile variate, suportul tehnic 24/7 și sfaturile primite de la traineri îți vor asigura cu succesul mult dorit, independența financiară și viața de lux pe care ți-o dorești.Dacă vrei să afli direct de la sursă cum să devii un model online de top, te așteptăm să ne cunoaștem. ☺