Știi ce este seducția subliminală? Dacă nu știi, nu-ți face griji, îți vom explica aici tot ce trebuie să știi. Vrei să te caute tipul acela pe care ai pus ochii, acel membru al platformei de videochat pe care o folosești și care are atât de mulți bani încât nu-și face griji dacă vorbește cu tine chiar și câteva ore într-o singură ședință.

Definiția seducției subliminale

Seducția subliminală este exact ceea ce cauți!

Este timpul să începi să-l atragi în mrejele tale fără ca el să observe. Să-l faci să te caute fără să știe de ce se simte atras de tine, fără să aibă idee că ai plănuit așa. Îți vom împărtăși câteva sfaturi pentru ca tu să pui în practică seducția subliminală și să poți cuceri bărbatul pe care ți-l dorești atât de mult.

Seducția subliminală: Fă-l să se simtă bine cu tine!

Să-l faci să se simtă bine pe cel de lângă tine este cheia oricărei relații. Scoate în evidență acele caracteristici care te fac să te bucuri de compania lui, dar încearcă să le menționezi ca calități de care se bucură oricine, nu numai tu.

Cum poate ajuta într-o relație să scoți în evidență ceva pe care poate să-l observe toată lumea? Simplu pentru că în acest mod demonstrezi că ești atentă la persoana lui.

Încearcă să folosește față de el următoarele expresii!

E plăcut să ai un prieten bun, așa ca tine.
Pot să am încredere în tine și să-ți spun totul…
Întotdeauna știi să mă faci să râd!

Uneori nu este atât de simplu să observi lucrurile evidente, așa că creativitate este cheia.

Expresii care te fac să te simți valoros ca persoană

Gândește-te la cineva care observă ceva special în tine; ceva pe care nimeni altcineva nu-l observase înainte, poate nici măcar tu.

Deși s-ar putea să fi dat pur și simplu peste o persoană foarte atentă la cei din jur, acest lucru cu siguranță îți va trezi interesul și curiozitatea.

Trezește curiozitatea bărbatului care ți-a căzut cu tronc folosind fraze care scot în evidență și mai mult toate calitățile care îl fac o persoană valoroasă! Îți garantez că nu va dori să mai stea nici măcar cinci minute departe de tine.

Conversații precum: „Nu am deloc probleme cu șeful meu, dar nu este nicidecum cineva care înțelege și știe să mă asculte la fel de bine ca tine.”

După cum vei observa, chiar și fără să transmiți un mesaj foarte explicit, ai evidențiat la partenerul tău online două caracteristici valoroase care ies în evidență în fața altor persoane. Din ceea ce ai spus tu se înțelege că el este o persoană foarte înțelegătoare, care știe să asculte, în comparație cu cineva important din viața ta, respectiv șeful tău.

Ca să câștigi un bărbat fă-i complimente și cu siguranță se va topi după tine.

Fă-l să se simtă dorit

Cui nu-i place să se simtă dorit? Ceea ce își doresc cu adevărat bărbații nu este cu mult diferit față de ceea ce vor femeile. A ști că suntem atrăgători pentru alți oameni ne ridică întotdeauna moralul.

Adu aminte despre cât de atractiv este el pentru tine din punct de vedere fizic și spune ce sentimente te încearcă atunci când îl privești. Expresiile ar trebui să fie incluse ocazional în conversație, de preferat în mijlocul unei povești pe care o spui.

Gândește-te la o conversație ca aceasta:

„… Prietena mea are probleme cu partenerul ei.

Am sfătuit-o să caute un bărbat mai agreabil, mai înțelegător, mai drăguț, cineva ca tine.

Sper ca lucrurile să se îndrepte pentru prietena mea pentru țin mult la ea și vreau să fie cu adevărat fericită.”

Deși povestea nu este despre el, mesajul subliminal pe care i l-ai transmis este foarte sugestiv.

Mai târziu, pe măsură ce relația dintre voi avansează, poți încerca și alte fraze de seducție, mai directe, mai provocatoare și mai savuroase.