Este cunoscut faptul că în domeniul videochatului încasările pot fi extrem de mulțumitoare și poți să ai parte de un job care este mult mai relexant decât în alte industrii.

Multe tinere aspiră la o carieră de model online și multe dintre ele reușesc să își construiască cariere de succes, să atingă independența financiară dorită și să își construiască cu adevărat o viață bună.

Sumele mari de bani nu vin însă fără muncă, determinare și seriozitate, ca la orice alt job de altfel. În anunțurile de angajări la studio de videochat se specifică mereu câștiguri extrem de mari, dar destul de des se omite și partea în care modelele care își doresc să performeze cu adevărat în domeniu trebuie să își ia jobul extrem de în serios și să încerce mereu să găsească noi căi de a-și atrage cât mai mulți admiratori în mediul online.

De aceea, întotdeauna sfatul Savage Studio pentru modele de videochat începătoare este acela că dacă un studio cu care doriți să colaborați vă spune că veți câștiga zeci de mii de dolari încă din prima lună ar trebui să vă gândiți că ceva nu este tocmai în regulă și că studioul ar putea fi chiar unul neserios.

Adevărul este că în primele luni sumele de bani încasate pot depăși lejer 1500-2000 de dolari (sume totuși mult mai mari decât în alte domenii) însă nu ating chiar sume fabuloase de zeci de mii.

Și asta dintr-un motiv extrem de simplu: pentru că este nevoie să înveți, să cunoști domeniul și să îți creezi o proprie identitate în online pentru a atrage o audiență cât mai mare.

Câștigurile acelea fabuloase cu siguranță vor veni pe măsură ce te perfecționezi și avansezi în carieră. Important este să începi cu dreptul și să îți dorești tot timpul să te autodepășești.

Astăzi îți vom oferi câteva sfaturi eficiente pentru a reuși să îți maximizezi veniturile din videochat.

Acordă o atenție deosebită trainingului

Savage Studio îți pune la dispoziție o echipă de traineri dedicați care te vor ajuta cu sfaturi prețioase pentru a reuși să te dezvolți în carieră. Oameni care cunosc extrem de bine domeniul și cum funcționează acesta, trainerii te vor susține cu tot ce este nevoie pentru ca tu să reușești să atragi mai mulți admiratori. Bineînțeles, știm cu toții că mai mulți admiratori online care vor să discute cu tine și un timp mai mare petrec cu aceștia pe chat vor duce la încasări mai mari pentru tine. Trainerii te vor ajuta cu sfaturi pentru a iniția și dezvolta conversații cât mai interesante sau cum să te prezinți efectiv în fața camerei pentru a avea o imagine cât mai atractivă.

Fii proactivă în discuții și mereu cu o energie bună

Modelele de succes de cele mai multe ori inițiază ele discuții, sunt extrem de proactive și își provoacă interlocutorii la discuții cât mai interesante pentru a-i atrage din ce în ce mai mult. Așadar, dacă vrei să câștigi mai mulți bani din videochat este extrem de imporntat să ai mereu o atitudine pozitivă, să știi să asculți dar și să comunici extrem de bine și de interesant cu interlocutorii tăi.

Fii cât mai autentică posibil

Deși în fața unui monitor toți putem părea exact cine ne-am dori, autenticitatea nu poate fi depășită de nimic. Modelele care au propriile personalități, care sunt sincere și nu joacă neapărat un rol au mai multe șanse nu numai să își crească audiența, dar să o și fidelizeze. Chiar și din viața unei camere web admiratorii tăi vor sesiza dacă tu ești autentică sau nu. Dacă vor descoperi că ai o personalitate plăcută, ești sinceră și discusă la discuții, cu siguranță vor reveni pe profilul tău și vor dori să vorbească din ce în ce mai mult cu tine. Lucru care, evident, se traduce în mai multe încasări pentru tine.