RHONY, sau Real Housewives of New York, este o producție americană, foarte apreciată, în care joacă Sonja Morgan, o actriță desăvârșită, care acum a devenit chiar și mai cunoscută decât s-a înscris pe platforma OnlyFans.

Sonja Morgan a dezvăluit la ce se pot aștepta abonații la contul ei de pe platforma OnlyFans și a vorbit despre cum își caută iubirea într-un interviu exclusivist.

Starul Sonja Morgan, din show-ul de televiziune The Real Housewives of New York a fost una din primele celebrități de top care s-a alăturat platformei OnlyFans, o platformă care inițial era considerată un mediu potrivit doar pentru starurile porno și din cauza căreia a primit o mulțime de întrebări de la fani dacă se pot aștepta de la ea și la fotografii sexy și distractive când se înscriu pe platforma ei.

Atunci când starul promova Sezonul al 13-lea din show-ul ei iconic, Sonja a răspuns fanilor ei că se pot aștepta cu siguranță la conținut sexy din partea ei, Sexy Sonja cu un sexy J.

Întrebată apoi dacă crede că platforma OnlyFans s-a schimbat, Sonja a recunoscut că a aceasta a început să iasă din anonimat, să se îndrepte mai mult spre vedete și a ajuns acum la următorul nivel.

Prin intermediul acestei platforme Sonja a mai spus că speră să-l găsească și pe Domnul Perfect, care trebuie să aibă cel puțin 45 de ani sau mai mult și o carieră de succes.

Deși Sonja este obișnuită să trăiască pe picior mare, ea a insistat că nu este preocupată de câți bani câștigă bărbatul de lângă ea. „Nu caut iahturi și nici avioane private și nu am nevoie nici de o insulă privată. Nu caut asta. Caut doar pe cineva, sigur din punct de vedere emoțional, pe cineva cu care să-mi pot petrece restul vieții.”

Iar în ceea ce privește procesul de selecție, Sonja a spus că întâlnirile la cină sunt cel mai bun mod prin care poate afla toate răspunsurile la întrebările care o interesează legate de potențialul său partener. După Sonja este foarte important să înțelegi ce dorește o persoană de la viață înaînte de a începe să-ți faci planuri care s-o implice și pe ea.

Iar în ceea ce privește cel mai nou sezon din RHONY, Sonja a povestit că acesta este unul special, mult mai interesant și mai captivant decât toate celelalte lansate până acum. Sonja este foarte entuziasmată și de colaborarea ei cu Eboni (K. Williams) de care se simte foarte apropiată și pe care pur și simplu o adoră.

Ce trebuie să faci ca să ai succes pe platforma OnlyFans dacă ne ghidăm după experiența vedetelor?

Sonja Morgan este una dintre primele vedete care s-au alăturat platformei OnlyFans, dar nici pe departe singura. La fel ca și ea, cu toate că nu aveau neapărată nevoie de o sursă de venituri suplimentare, s-au alăturat platformei OnlyFans o mulțime de alte vedete, celebre în diferite domenii.

Unele dintre ele chiar oferă aici fanilor lor ceva în plus față de ceea ce arată în sesiunile foto sau în filmele pe care le realizează. Altele își dezamăgesc puțin fanii pentru că nu sunt pe cât de deschise pe cât și-ar dori fanii lor să fie.

Din toate lucrurile pe care acestea le postează pe internet și pe conturile de pe rețelele lor sociale, dar și din presă și sumele exorbitante pe care se pare că le câștigă unele dintre ele, putem trage două concluzii:

ca să ai succes pe platforma OnlyFans trebuie să ai o comunitate cât mai mare de fani, dar și să oferi ceea ce promiți.

Când te urmăresc sute de mii de oameni pe Instagram sau Twitter și ai milioane de fani în întreaga lume, nu trebuie să ceri zeci de euro pe un abonament de OnlyFans, ci te poți rezuma doar la ceva mărunțiș pentru că în final tot ajung să câștige milioane.