O mulțime de modele de videochat intră în această industrie crezând că vor avea o mulțime de bani în doar câteva zile. Deși există o șansă ca așa ceva să se întâmple pentru unele din ele, dacă vrei să fii sigură că vei avea bani, este mult mai practic să-ți direcționezi resursele către un anumit scop și să dezvolți business-uri adiacente pe cont propriu. Meseria de model de videochat te ajută să câștigi mult, dar primești bani doar pentru timpul exact pe care îl petreci online. De aceea, dacă îți dorești să găsești o sursă sigură de venituri pasive, află din acest articol ce ar trebui să faci!

Modelele de videochat obțin ușor venituri mari?

Din fericire, există o mulțime de metode de a produce niște bani suplimentari ca model de videochat.

Lucruri de care are nevoie un model de videochat pentru a câștiga mult

Deși a fi un model de cameră este o mserie destul de satisfăcătoare, niște bani suplimentari sunt bineveniți oricând. Astfel, comercializarea de fotografii și înregistrări pe internet, precum și show-urile private pentru adulți pe Skype sau alte platforme similare, vânzarea unor obiecte intime folosite în practica de model sunt doar câteva idei. Nu trebuie să contribui foarte mult pentru a-ți pune în mișcare un business secundar. Tot ce ai nevoie este:

O cameră web excelentă sau o cameră foto
Un trepied
Iluminare profesională
Jucării și alte obiecte senzuale

Vestea bună este că probabil ca model de videochat ai toate aceste lucruri și chiar le folosești deja în mod constant în show-urile tale de pe internet. Iar dacă ești la început de drum, verifică lista, vezi ce îți lipsește și cumpără numai decât pentru că îți va folosi cu siguranță la un moment dat. Chiar dacă nu vei folosi obiectele enumerate mai devreme în niciunul din scopurile de mai sus, cu siguranță le vei putea folosi la altceva.

Perfecționează-te în rețelele sociale

Există o grămadă de alternative pentru a fi plătită în plus ca model de videochat. Există de exemplu platforma OnlyFans, care este practic o clonă Snapchat-ului, care simplifică într-o mare măsură lucrurile atât pentru tine cât și pentru fanii tăi. Ei plătesc pentru a intra pe contul tău și a vedea fotografii cu tine, iar tu te bucuri de bani și de faimă.

Devino afiliat pentru o companie producătoare de jucării sexuale

Să promoveze jucării sexuale și să câștige bani din această activitate este destul de simplu pentru orice model de videochat cu ceva experiență. Pentru a face acest lucru trebuie pur și simplu trebuie să aplici la un program de afiliere oferit de magazinul tău de jucării sexuale preferat și acesta îți va oferi un cod specific de reducere pentru fanii tăi. Poți negocia veniturile obținute prin intermediul acestui program în funcție de fluxul de vizitatori ai conturilor tale de pe rețelele sociale pe care le folosești sau în funcție de vânzările pe care reușești să le generezi datorită conținutului tău. În general, ele pot fi între 10 și 20% din valoarea vânzărilor generate, dar poți obține și mai mult, în funcție de ceea ce decizi împreună cu brandul pe care îl promovezi.

Oferă spectacole private sau răspunde la cererile personalizate

Cele mai multe platforme de videochat au diferite opțiuni pentru modelele lor. De aceea investighează și află care sunt opțiunile pe care le ai la îndemână pentru a cțștiga atât cât îți dorești. Acordă atenție cererilor personalizate din partea fanilor și oferă spectacole ori de câte ori ai ocazia. Acestea sunt câteva din lucrurile pe care ar trebui să le faci pentru început dacă vrei mai mulți bani din videochat. Ca model de videochat ești deja în lumina reflectoarelor. Atunci de ce să nu acaparezi toată scena, nu-i așa?

Avantaje pentru fanii tăi și pentru cei care plătesc mai mult

Dacă ai o astfel de alternativă, îți sugerăm cu entuziasm să faci un fan club pe profilul tău. Fie că este vorba de o rețea de socializare sau o platformă de videochat, fă-ți un fan club în cadrul căruia să oferi ceva în plus celor care fac parte din el, dar la rândul tău și să primești mai mult din partea acestora, decât de pe urma clienților tăi obișnuiți.

Gândește întregul concept așa: fanii plătesc o anumită sumă lunar, pentru a putea face parte din clubul tău de fani și apoi obțin o mulțime de avantaje de care ceilalți clienți ai tăi nu pot beneficia.

În cadrul fan clubului tău poți pune la dispoziția membrilor spectacole VIP, fotografii sau chiar și newslettere originale, creative, unicate. Un fan club este o metodă minunată de a profita de experiența personală, dar și de curiozitatea și adorația fanilor și de a obține venituri mai mari în comparație cu timpul de lucru.

Fă echipă cu alte modele de videochat pentru diferite videoclipuri

C nd vine vorba de lucrul în echipă, gândește-te că pentru membrii platformelor de videochat singurul lucru mai frumos decât o domnișoară frumoasă, sexy și înfierbântată sunt două, trei sau mai multe domnișoare de acest fel. De aceea, de ce să nu te asociezi din când în când măcar pentru câteva videoclipuri extraordinare și profitabile?

Lucrul incredibil la aceste show-uri este că te poți familiariza cu o bază de fani complet diferită, pur și simplu împărțind experiența camerei web cu alte persoane. Procedând astfel, și tu și colaboratoarele tale aveți mai multe șanse de a obține rezultate mai bune, venituri mai mari și de asemenea, o experiență pe cinste.

Vinde fotografii și înregistrări

Această metodă specifică necesită o notă de planificare și speculație. Trebuie să realizezi fotografiile și înregistrările pe care intenționezi să le vinzi cu mult tact și planificare. E absolut necesar să te îmbraci într-un anumit mod, unic și creativ, și să depui un efort suplimentar pentru a obține o imagine care să zgândărească imaginația și să deschidă portofele. În acest sens, pentru un plus de inspirație, poate nu ar fi rău nici să înveți puțin din experiența modelelor de cosplay, dar nu cele oarecare, ci cele care se îmbracă în costume sexy și adoptă poziții și mai și.

Poți Crea fotografii și înregistrări cu caracter erotic pe care le poți vinde singură, pe cont propriu sau poți să iei legătura cu o agenție de marketing în acest sens pentru că deși ți se va percepe un comision pentru serviciile pe care le primești volumul mult mai mare al vânzărilor va face ca totul să merite.

Vinde hainele pe care l-ai purtat în show-urile tale online

Într-adevăr, această metodă de a face un ban în plus poate părea foarte diferită de toate celelalte metode de a te îmbogăți pe care le-am discutat până acum. Dar trebuie să recunoaștem că este o idee grozavă, mai ales dacă ești un model destul de popular, cu o bază solidă de fani care te adoră și îți savurează conținutul, indiferent de ce le oferi.

Chiar dacă sună murdar, vânzarea online de lenjerie de corp folosită este o metodă simplă de a produce bani. În plus, este o metodă la care modelele de videochat apelează mult mai des decât ți-ai fi imaginat.

Deci, de ce să nu profiți la maximum de această șansă? În industria videochatului nu ajungi prea departe cu rușinea. Lasă-i pe cumpărătorii lenjeriei tale intime să judece dacă este rușinos sau nu ceea ce faci și tu bucură-te de beneficii. Deși, din experiență, te putem asigura că impresia lor despre tine va fi una din cele mai bune.

Unde să-ți vinzi lenjeria deja purtată?

Una peste alta, dacă ai ajuns cu lectura până aici, probabil că tre întrebi cum să vinzi chiloți purtați pe internet? Pentru a te asigura că acest lucru se întâmplă în deplină siguranță și într-un mod profitabil pentru tine, poți folosi website-uri special gândite pentru un astfel de comerț.

ExtraLunchMoney și JustForFans sunt doar două dintre numeroasele site-uri unde poți, fără îndoială, să-ți vinzi lenjeria intimă sau alte obiecte personale pentru bani. Iar pentru a păstra o distanță sigură față de clienții tăi, să nu aranjezi niciodată întâlniri față în față, ci să trimiți doar prin serviciul de curierat sau prin poștă.

OnlyFans — clona Snapchat ideală pentru a face bani ca model de videochat

OnlyFans este o variantă mai simplă a Snapchat. Nu are la fel de mult potențial în ceea ce privește numărul de fani pe care îi poți obține, dar cu toate acestea, este mai directă cu utilizatorii săi și pentru modelele de videochat ea reprezintă una din cele mai bune metode de a face bani în plus pe internet.

În loc de concluzie

Există foarte multe metode prin care un model de videochat își poate maximiza veniturile. Cele pe care le-am prezentat noi în această listă sunt doar cele mai populare dintre ele, dar dacă îți pui mintea la contribuție, cu siguranță poți găsi o mulțime de alte alternative care mai de care mai atrăgătoare. Din ceea ce ți-am povestit, pe tine ce te tentează cel mai mult să încerci?