Conversațiile online sunt distractive, dar apelurile video cu un străin sunt o experiență cu totul și cu totul specială. Cine știe care ar putea fi rezultatul? S-ar putea să ajungi să-ți cunoști noul cel mai bun prieten sau chiar un potențial partener.

Încearcă aplicațiile preferate din cele pe care ți le prezentăm în acest articol sau încearcă-le rând pe rând pe toate pentru a descoperi toate diferențele dintre ele. Nu în ultimul rând, încearcă o astfel de experiență fără prea multe așteptări. Distrează-te, întâlnește oameni noi și poate chiar ajungi să te întorci aici și să ne împărtășești o poveste de dragoste.

1. Twoo – Aplicație de videochat cu străini specială pentru cei care vor să întâlnească oameni din aceeași zonă cu ei

Twoo te face să te simți ca și cum oamenii din toată lumea abia așteaptă să vorbească cu tine. Oferind apeluri video gratuite, Twoo îți permite să relaționezi cu un număr mare de persoane într-un singur loc. Indiferent dacă vrei să adopți o atitudine relaxată, casual, să cunoști oameni noi, să te întâlnești cu dragostea vieții tale sau orice altceva, Twoo este o aplicație pe care merită s-o încerci.

Ceea ce face ca Twoo să fie una din cele mai bune aplicații de videochat cu străini este faptul că poți limita zona de descperire a conexiunilor și astfel să te întâlnești cu oameni care locuiesc în apropierea ta. În mod similar, poți vizualiza profiluri individuale, poți trimite mesaje directe și poți urmări cine ți-a vizitat profilul fără să plătiți taxe suplimentare, făcând astfel întreaga experiență una foarte foarte distractivă.

Caracteristici speciale

Aplicația îți permite să găsești oameni cu aceleași pasiuni și hobby-uri ca și tine, dar și persoane care locuiesc în apropierea reședinței tale;
Versiunea gratuită îți permite să urmărești cum reacționează alți utilizatori cu profilul tău și îți oferă și o serie de alte funcții utile:
Deși se pune accentul pe motivarea utilizatorilor să se angajeze în conversații video unu la unu, există și opțiunea pentru convorbiri în grup.

2. Hitwe te ajută să-ți faci prieteni noi din toată lumea

Cu peste 100 de milioane de utilizatori înregistrați, un număr mare de oameni din întreaga lume se distrează de minune făcându-și noi prieteni și vorbind prin videochat pe Hitwe.

Aplicația se încarcă foarte rapid și este ușor de folosit, protejându-și utilizatorii de înșelătorii și oferindu-le o experiență sigură. Cu Hitwe poți începe oricând, pur și simplu conversații online cu persoane stărine, fără a aștepta un eveniment deosebit sau a avea un motiv anume pentru a folosi această aplicație.

Diversa gamă de opțiuni ale acestei aplicații includ jocuri distractive, precum și posibilitatea de a trimite imagini sau GIF-urile tale preferate celorlalți utilizatori. Designul este și el unul foarte intuitiv, permițându-ți să te bucuri pe deplin de fiecare moment în care folosești aeastă aplicație.

Caracteristici speciale

Funcția de căutare a persoanelor din imediata vecinătate îți permite să restrângi numărul de utilizatori cu care interacționezi și să descoperi astfel persoane care locuiesc apropae de tine și cu care poți să te întâlnești și fizic dacă faceți click;
Software-ul permite o potrivire simplă, fără niciun fel constrângeri;
Deși aceasta este o aplicație cu plată, oferă celor interesați posibilitatea de a testa funcțiile Hitwe în mod gratuit;
Cei care au încercat deja această aplicație au lăudat-o deoarece oferă unele dintre cele mai incredibile experiențe de utilizator.

3. Azar își ajută utilizatorii să depășească barierele lingvistice

Azar este una dintre cele mai bune aplicații de videochat aleatoriu din câte am văzut vreodată datorită flexibilității sale și a faptului că acceptă o gamă variată de utilizatori din diferite culturi. Azar este o aplicație unică, care își ajută utilizatorii să depășească barierele lingvistice prin traducerea chaturilor în timp real. Popularitatea aplicației este sporită și de camerele convenabile care au fost amenajate pentru a satisface grupuri cu gusturi diferite.

Cauți un francez super hot care abia așteaptă să-și petreacă seara în compania unei domnișoare drăguțe? Sau poate că femeile latine sunt mai degrabă genul tău? Oricare ar fi preferințele tale, aceasta este cea mai bună aplicație de videochat aleatoriu pe care o poți folosi dacă vrei să te bucuri de întâlnirea cu o persoană nouă, promovându-ți în același timp și cultura. Te poți îmbarca într-o aventură de proporții care să te poarte către o experiență romantă exotică, fără să te împiedici vreodată de barierele limbilor vorbite de tine și de partenerul sau partenera ta.

Caracteristici speciale

Este posibil să selectezi regiunea și limba grupurilor de utilizatori vizați;
Videoclipurile și fotografiile se numără printre tipurile de fișiere pe care le poți trimite prin această aplicație;
Aplicația funcționează pe rețele Wi-Fi, 3G și 4G, lucru care extinde versatilitatea produsului.

4. Bigo Live pentru a discuta cu mai multe persoane simultan

Bigo Live, care s-a dovedit a fi una dintre cele mai populare și de succes aplicații gratuite de videochat aleatoriu, pentru că îți permite să transmiți în direct momentele prețioase pe care le petreci singur, sau în compania prietenilor tăi.

Cu Bigo Live, poți conversa prin videochat cu un număr mare de persoane din toată lumea și poți efectua apeluri video gratuite către prietenii tăi sau unor persoane complet străine. Un aspect unic al acestei aplicații este faptul că poți conversa simultan cu un mai multe persoane.

Bigo Live este una dintre cele mai bune aplicații de videochat aleatoare gratuite pentru cei cărora le plac jocurile video. Aplicația Bigo Live îți permite și să vizionezi jocuri live, cum ar fi PUBG, League of Legends, Minecraft, Grand Theft Auto, DOTA2, FIFA, Rules of Survival și multe altele.

Caracteristici speciale

Interfață ușor de utilizat, care face aplicația mai ușor de utilizat;
Oferă mai mult decât opțiuni de videochat și îți permite să joci jocuri video cu prietenii tăi, dar și cu diferiți străini;
Alege regiunea pe care o dorești pentru a filtra persoanele cu care vrei să discuți.

5. MicoChat este ideal dacă vrei să cunoști oameni noi și interesanți, fără să depui cel mai mic efort din partea ta

Mico Chat se remarcă prin simplitatea sa de utilizare. Este una dintre cele mai bune aplicații de videochat cu persoane străine, cu funcții de streaming live. Alte avantaje includ chat-urile video de grup, traducerile în timp real și fluxurile care sunt grupate în funcție de țara de origine a utilizatorului.

Aceasta este aplicația perfectă pentru cei care doresc să-și lărgească cercul social și să cunoască oameni noi, oameni din afara cercului lor de prieteni și cunoștințe. Aici, poți interacționa cu diferite persoane din toate categoriile sociale, care la rândul lor te pot ajuta să-ți îmbunătățești viziunea asupra lumii.

Caracteristici speciale

Îți permite să apelezi cu ușurință mai mulți utilizatori;
Interfață ușor de utilizat, chiar și pentru persoanele care nu au mai încercat niciodată o astfel de aplicație;
Îți permite să te conectezi cu oameni din întreaga lume.

6. LIVU – ai grijă, poate crea dependență!

LIVU nu este doar o aplicație de videochat, ci un fenomen! LIVU trebuie folosit cu atenție pentru că poate crea dependență. LIVU oferă utilizatorilor lor canale video și stickere pentru a condimenta conversațiile lor video, făcându-l astfel o aplicație unică de videochat aleatoriu cu străini. În plus, odată ce programul îți recunoaște fața, îți pune la dispoziție și o serie de filtre din care poți alege pentru a-ți schimba înfățișarea după bunul plac. Și bineînțeles, ca toate celelalte aplicații pe care le-am prezentat aici, te potrivește cu oameni din întreaga lume într-o manieră aleatorie.

Nu în ultimul rând, dacă vrei să inițiezi un apel video gratuit cu prietenii tăi, o poți face oricând și din orice locație. Iar dacă vrei, îți salvează în baza sa de date și istoricul conversațiilor tale.

Caracteristici speciale

Permite apeluri video gratuite cu mai multe persoane;
Te ajută să întâlnești oameni din diferite regiuni, în funcție de setările pe care i le impui;
Interfață ușor de utilizat.