Vrei să devii un model de videochat, dar nu știi la ce să te aștepți? Ei bine, dacă vrei să-ți faci cât mai bine temele și să te pregătești temeinic pentru această meserie, echipa noastră Savage Studio a întocmit un top cu cele mai neobișnuite cereri pe care le-au primit modelele nostre3 și alte modele videochat de top din întreaga lume de la clienții lor. Iată deci, pentru ce să te pregătești

Cele mai neobișnuite lucruri pe care le-au făcut modelele de videochat online

#1 Să stea nemișcate

Dacă ți se pare că a meseria de a fi model de videochat este dificilă pentru că mereu trebuie să vii cu ceva nou, inedit și să fii cât mai activă, ei bine, află că mai multe modele videochat au primit ca cereri din partea clienților lor să stea nemișcate, în anumite poziții, pentru un anumit interval de timp. De aceea, dacă te-ai gândit vreodată cum ar fi să primești bani doar pentru că dormi, s-ar putea să afli pe pielea ta deoarece numărul clienților cu astfel de cereri mai puțin obișnuite nu este chiar mic.

#2 Să se îmbrace cu blănuri

Există foarte mulți bărbați care se pare că au un fetish pentru blănuri. Unora le place textura moale a acestora, altora felul cum cad ele pe o femeie frumoasă. De aceea, chiar dacă nu ți se cere acest lucru în mod expres din partea clientului cu care vorbești, poate n-ar fi rău să ai prin apropiere o astfel de piesă vestimentară, excentrică. E mai mult decât suficient chiar și un guler de blană. Ține-l aproape data viitoare când dai drumul la camere și joacă-te cu el, lasă-l să-ți mângâie pielea catifelată și trezește cu ajutorul lui chiar și cele mai ascunse dorințe din mintea bărbaților care te privesc.

#3 Să vorbească clienților ca și cum ar vorbi cu niște bebeluși

Încă din copilărie societatea ne învață că bărbații trebuie să fie puternici, stricți, fermi, hotărâți și așa mai departe. Bărbații nu au voie să plângă; nu au voie să se plângă; nu au voie să arate milă; etc. Cu alte cuvinte, se pune foarte multă presiune pe bărbați și de aceea mulți dintre ei simt nevoia din când în când să ia o pauză și să se lase dădăciți exact ca niște copii mici. Însă nici acesta nu este un lucru pe care îl poți spune cu ușurință prietenilor, mamei, soției sau iubitei și de aceea, ca ultimă alternativă, cei care cu adevărat simt nevoia să evadeze din cotidian, își îndreaptă atenția către modelele de videochat. Astfel, să nu te mire dacă la un moment dat, un client, oricât ar părea el de macho, îți va spune să-i vorbești ca unui copil mic și să-l dojenești ca o mamă. Nu este nimic nelalocul ei într-o astfel de cerere, ci ascunde pur și simplu o puternică nevoie de atenție, înțelegere și dragoste.

#4 Să vorbească clienților ca și cum ar vorbi cu niște căței

Am auzit din poveștile unui model că a întâlnit la un moment dat un client, de altfel un om cu capul pe umeri, care își dorea să devină câine într-o viață viitoare. Clientul în cauză i-a cerut modelului nostru să-l cheme la ea, să-l pună să facă trucuri și chiar să-i ofere un vas cu apă. Iar ea a executat fiecare solicitare a lui într-un mod absolut exemplar, lucru care i-a adus și un profit pe măsură. Inițial, modelului i s-a părut cel puțin ciudată propunerea clientului său, dar a decis să intre în joc și fără să-l judece pe bărbatul din fața camerei, i-a urmat indicațiile. Și astfel, nu numai că a câștigat o sumă frumușică, dar s-a și distrat având parte de o experiență cu totul și cu totul inedită.

Ce să faci atunci când un client îți cere ceva neobișnuit?

După cum ți-ai dat probabil seama și din acest top, cererile clienților unei platforme de videochat sunt din cele mai diverse. Dar tu, în calitate de model, pe cât posibil, ar trebui să te pliezi dorințelor și așteptărilor lor, să lași la o parte inhibițiile și atâta timp cât nu ți se cere să faci nimic periculos sau denigrant, să intri în jocul lor deoarece ai numai de câștigat.