Știai că modelele de videochat nu câștigă bani decât pentru timpul petrecut online, în conversații private cu clienții lor? Da, ai citit bine! Data viitoare când intri pe o platformă de videochat și vezi acolo toate modelele acelea care așteaptă tolănite în pat să vorbească cu tine, trimițându-ți mesaje care mai de care mai fierbinți, să știi că ele nu primesc nimic în schimbul timpului pe care ți-l dedică până nu le contactezi tu sau altcineva pentru a vorbi între doi ochi cu ele!

Ca model de videochat este imposibil să nu ai astfel de timpi morți, în care pur și simplu nu câștigi niciun cent până nu te contactează cineva. De aceea, pentru a câștiga cât mai mult, trebuie să optimizezi acest timp și să faci în așa fel încât să obții cât mai repede conversații private cu clienții tăi. Iată cum!

Ce trebuie să faci pentru a fi contactată imediat de clienții tăi ca model de videochat?

#1 Să înveți cum să te machiezi și să-ți aranjezi părul

Dacă obții un job videochat și te angajezi oficial la un studio, sunt șanse mari să întâlnești acolo și un make-up artist și chiar și un hairstylist mereu la dispoziția modelelor. Dar este important să știi și tu câte un lucru sau două despre arta frumuseții, pentru că doar așa vei putea descoperi ce ți se potrivește cu adevărat și ce trebuie să faci ca machiajul pe care îl porți sau coafura să-ți stea bine și să-ți scoată în evidență trăsăturile naturale.

După ce vei afla ce ți se potrivește, vei vedea că chiar și fără să faci nimic deosebit vei arăta mult mai bine, iar imaginea ta se va îmbunătăți atât de mult încât și membrii platformelor de videochat vor vrea să intre mai repede în vorbă cu tine.

#2 Să îți perfecționezi abilitățile la limba engleză

În calitate de model de videochat, ar fi bine să stăpânești cât mai bine limba engleză. Este adevărat că te poți descurca foarte bine și știind engleză doar cât pentru a putea purta o conversație de zi cu zi și pentru a spune două-trei fraze sexy. Dar vei fi mult mai atrăgătoare și clienții tăi vor vrea să vorbească mai mult cu tine dacă ridici puțin standardele.

Inteligența este sexy și oricât de mult le-ar plăcea bărbaților femeile frumoase, în final, cele istețe le sucesc de tot mințile.

#3 Să înveți să te miști seducător

Așa cum am scris și în rândurile de mai sus, pe platformele de videochat majoritatea modelelor stau și așteaptă ca clienții lor să facă primul pas și să vorbească cu ele. Dar dacă vrei să primești cât mai rapid cereri de conversații private, ar trebui ca tu să faci ceva diferit ca să ieși în evidență și să pari mai interesantă.

Trebuie să fie ceva vizual, care să-i pună pe membrii platformelor de videochat pe jar și să-i facă să vrea să te apeleze cât mai repede. Dacă jocurile pentru adulți nu sunt chiar punctul tău forte, atunci poți să apelezi la dans și să pui în scenă câteva mișcări foarte seducătoare. Închide ochii, imaginează-ți că te privește bărbatul visurilor tale și dansează. Cu siguranță vei atrage atenția asupra ta într-un mod pozitiv!

#4 Să asculți indicațiile echipei tale

Pentru a putea obține mai repede conversații private, echipa studioului tău de videochat te va privi în orice moment, cel puțin la început, și îți va da indicații în legătură cu ce trebuie să faci pentru ca show-ul tău să devină mai atractiv.

Chiar dacă unele dintre ele ți se par mai puțin obișnuite, ascultă aceste indicații și pune-le imediat în practică pentru că experiența celor care te îndrumă s-ar putea să fie chiar diferența dintre câteva sute de euro și câteva mii de euro de la sfârșitul lunii!