Un lucru este cert: oricât de multă popularitate ar fi câștigat meseria de model online în ultima vreme, videochatul nu este un domeniu în care să poată activa oricine.

Și nu..nu ne referim la aceleași preconcepții vechi despre cum că ar fi o activitate ileagală și mai puțin morală. Nimic mai fals, întrucât un studio de videochat funcționează perfect legal ca orice altă societate comercială ce își desfășoară activitatea în țara noastră. Nici imoralitatea nu își are locul, întrucât meseria de model presupune discuții desfășurate doar în mediul online, în fața unui webcam, deci nu există nici urmă de interacțiune fizică.

Nu este totuși pentru toată lumea această meserie din cu totul alte motive.

Doar femeile sigure pe ele, ambițioase și care au obiective clare de a atinge independența finaciară sunt potrivite pentru jobul de model online într-un studio de videochat. Inteligența, empatia, răbdarea și capacitatea de a purta discuții cât mai interesante fac parte din arsenalul unui model online de succes. 

Trainerii dedicați ce ajută pas cu pas modelele care fac parte din echipa SAVAGE Studio, îți împărtășesc 3 trucuri care te vor ajuta în această carieră:

1. Fii feminină, elegantă și mereu cu zâmbetul pe buze

Bărbații care apelează la aceste servicii de discuții online sunt mai pretențioși decât ai crede la prima vedere. În primul rând apelează la mediul online pentru a găsi ce le lipsește în viața reală și dincolo de preconcepția că la videochat se caută fete dezbrăcate, situația nu este deloc așa. Mulți dintre ei își doresc discuții de calitate cu femei frumoase și care au puterea de a le da bună dispoziție. Așadar, feminitatea este primul atu de care trebuie să te folosesți în discuțiile pe care le ai cu admiratorii tăi online. Un look elegant, de bun gust și un zâmbet constant pe față pot pune la fel de mult la lucru mintea bărbaților. Așadar, îți sugerăm să îți alegi outfituri care lasă loc de mister și imaginație în același timp, iar cel mai bun accesoriu este un zâmbet molipsitor de bucurie și care transmite constant că viața este frumoasă.

2. Fii empatică și ascultă-ți interlocutorul

Cu cât vei fi mai empatică, cu atât va dori interlocutorul tău să discute cât mai mult cu tine. Bărbații au nevoie și ei de comunicare, de discuții interesante și de conexiuni de calitate. Așadar, provoacă-l la discuții cât mai interesante și ascultă-l cât mai mult, dacă dorește să îți împărtășească ceva. Oferă-i sfaturi însă doar dacă ți le cere, nu intra prea mult în intimitatea lui, ci lasă-l pe el să simtă nevoia să te caute și să îți povestească lucruri din viața lui. Copiază-i modul de comunica și te va considera și mai specială. De asemenea, pe tot parcursul discuției folosesțe o voce suavă și calmă deoarece bărbații consideră că vocea este una dintre cele mai importante caracteristici ale feminității.

3. Fă-l să se simtă special

Bărbații vor complimente la fel de mult ca femeile. Te poți apropia de partenerul tău de discuții online dacă îl apreciezi și dacă îi dai de înțeles în mod constant că pentru tine sunt foarte importante discuțiile cu el. Vorbește-i cu calm, ascultă-l și oferă-i laude și zâmbete ori de câte ori ai ocazia. Fă-l să se simtă că atunci când discută cu tine este puternic, apreciat și special.

SAVAGE Studio și trainerii acestuia așteaptă să te cunoască pentru a deveni chiar tu următorul model de succes online.