Coronavirusul nu este singurul lucru care provoacă tensiune pe tot globul, iar femeile care aleg să devină modele de videochat sunt printre singurele care se pare că și-au găsit locul în toată această nebunie.

Afacerile sunt în plină expansiune pentru studiourile de videochat, dar și pentru interpreții care lucrează pe cont propriu și oferă spectatorilor lor momente de neuitat. În timpul pandemiei, în timp ce toată lumea își căuta de lucru sau nu știa cum să facă să-și păstreze jobul actual, fără să sufere din cauza restructurărilor sau diminuării salariilor, modelele de videochat nu numai că nu erau afectate, dar câștigau milioane.

„Este un scenariu de vis să vinzi materiale pronografice atunci când toată țară stă închisă în casă nu are nimic mai bun de făcut decât să-și petreacă timpul în fața calculatorului.”, a spus starul porno Kate Kennedy din Los Angeles.

Kennedy, în vârstă de 25 de ani, și-a deschis în urmă cu o săptămână un cont pe site-ul OnlyFans, unde utilizatorii plătesc 10 dolari pe lună pentru a o vedea cum face diferite acțiuni cu tentă sexuale, ca de exemplu: întinde rufele sau se spală pe dinți dezbrăcată.

Ea a spus că în timpul pandemiei a strâns până la 100 de abonați și că a strâns sume de câte patru cifre sub formă de bacșișuri.

„Fetele care fac videochat și creatorii de conținut care fac afaceri pe internet, fac afaceri ca nebunii”, a spus Kennedy.

Joslyn Jane, cu sediul în Miami, care realizează videoclipuri sexy solo, dar și spectacole alături de diferiți parteneri pe OnlyFans, își vinde abonamentele cu sume începând de la 5,99 până la 32 de dolari, a spus că a încasat aproximativ 1.700 de dolari pe săptămână în lunile cele mai intense din timpul pandemiei, în creștere de la o medie de 1.050 de dolari.

„Se întâmplă multe”, a spus Jane, un model în vârstă de 29 de ani. „Cu siguranță suntem cele mai bune când vine vorba de a lua oamenilor mintea de la problemele lor.”

Știm ce trebuie să facem și cum să procedăm ca să atragem atenția și celor care ne privesc le place la nebunie ce văd.

„Îmi și imaginez cum stau toți în camerele lor și se uită la noi, niște femei frumoase și fierbinți care abia așteptăm să găsim pe cineva cu care să ne petrecem timpul într-un mod plăcut.”, a scris unul din modele pe contul său de Twitter.

Nu toți lucrătorii sexuali fac rost de bani în vremea pandemiei de coronavirus. Stripperițele care se apropie mai mult de clienții lor și renunță la stâlp în favoarea camerelor web au mai multe șanse de supraviețuire în aceste vremuri greu încercate. Dar pe de altă parte, cele care s-au încăpățânat să nu schimbe nimic la vechiul lor stil de viață au avut de suferit.

„Am decis să stau foarte foarte departe de toate cluburile în această perioadă li m-am reorientat către platformele de videochat”, a spus dansatoarea Tyler Faith.

„Am anulat destul de multe spectacole și nu-mi pare rău deloc pentru că siguranța ar trebui să fie pe primul loc în aceste vremuri.”

Cum să câștigi mulți bani din videochat indiferent de provocări?

Ca să câștigi mulți bani din videochat indiferent de vreme sau de vremuri, trebuie să-ți construiești în primul rând o comunitate de fani loiali. Cu cât ai mai mulți fani, cu atât este mai simplu să obții mai multe conversații în privat atunci când te loghezi pe platformele de videochat și să petreci mai mult timp cu membrii care te contactează.

O comunitate nu se construiește peste noapte, dar dacă dai dovadă de dedicație și seriozitate, de implicare și creativitate, ai toate șansele să ajungi exact acolo unde vrei și să stai la adăpost de provocările epocii, fără ca veniturile tale să fie influențate.

Înregistrează-te pe toate platformele sociale pe care le ai la îndemână și postează în mod regulat. Există câte o platformă potrivită pentru fiecare model. Tu trebuie doar s-o găsești pe a ta și s-o folosești până ajungi o vedetă în toată regula pe ea.