Elden Ring este un joc fenomenal, chiar și jucat solo. Dar se transformă în ceva nemaivăzut și nemaiauzit atunci când ți se alătură și un prieten în misiunile tale.

Noul joc Elden Ring este foarte similar cu titlurile predecesoare, bazându-se pe conceptul open world și oferind posibilitatea de a provoca să ți se alăture în misiuni prieteni sau chiar și necunoscuți. În acest joc poți invada chiar și lumile altor jucători, aducându-le tristețe și disperare, dar asta bineînțeles, dacă te consideri cu adevărat un om crud și nemilos și vrei să lași asta să se vadă.

Dar nu toată lumea are prieteni care sunt dispuși să aloce timpul necesar pentru a se dedica cu adevărat unui joc precum Elden Ring. Și atunci ce poate face un aventurier îndrăzneț într-o astfel de situație? Ei bine, Chris, un fan înrăit, a găsit o soluție, nu foarte ieftină, dar incredibil de practică. Se pare că Chris plătește 20.000 de dolari unui model de videochat pentru o sesiune de 40 de ore de Elden Ring și, spune el, merită toți banii!

Chris, în vârstă de 31 de ani, din New Jersey, susține că a plătit modelului Charley Hart 20.160 de dolari pentru a juca cu el Elden Ring și a face împreună un maraton de 40 de ore prin intermediul unui site web numit CamSoda.

„De obicei joc campanii de unul singur, îmbrăcat doar în boxeri și înfulecând carbohidrați și băuturi energizante”, a spus Chris pentru The Sun. „Dar a fost plăcut s-o am pe Charley alături de mine în timp ce traversam The Lands Between. Ne-am cunoscut destul de intim și ne-am conectat la un nivel mai profund.”

El a mai adăugat: „Am apreciat foarte mult compania ei. Acum aștept cu nerăbdare să pot petrece timp cu ea din nou, atunci când următorul joc de acest nivel va fi lansat”.

Chris mai susține că el și Charley au reușit să termine jocul în 40 de ore. Deși cu siguranță acest lucru nu este imposibil, mai ales pentru un jucător înrăit precum Chirs, este totuși o performanță destul de impresionantă. Pe deasupra, experiența i-a potolit lui Chris setea pentru acest joc de care era pur și simplu obsedat până acum.

„A fost o experiență foarte intensă și solicitantă”, a recunoscut el. „Eram hotărât să termin jocul. Data viitoare o să-l rup în bucăți dacă voi mai dori vreodată să fac o campanie completă.”

Charley a explicat că un număr mare de modele de videochat au primit solicitări de a se juca jocuri video din partea membrilor platformelor de videochat, mai ales de când a început pandemia și până acum, Există anumiți clienți, care fără îndoială, preferă să-și petreacă timpul alături de un model de videochat într-un mod constructiv ca acesta în loc s-o privească doar pe ea cum muncește dezbrăcându-se sau dansând în fața camerei.

„În cazul meu, în loc să fiu un model de videochat care petrece alături de persoanele care o contactează, să zicem, în medie 7 minute, prefer să-mi însoțesc clienții, chiar dacă doar virtual, în timp ce se joacă, pregătesc cina, mănâncă sau fac alte activități care lor le fac plăcere sau trebuie să le facă. Este videochat pe termen lung”, a spus Charley.

„Ceea ce am făcut de data aceasta împreună cu Chris a fost ceva ce nu am mai făcut niciodată până acum. Dar timpul a trecut pe nesimțite și nici acum nu înțeleg pe deplin cât de lungi sunt 40 de ore consecutive, dedicate aceleiași activități. Este nevoie de multă rezistență pentru o asemenea performanță, din mai multe puncte de vedere. Dar eu și Chris am reușit cu adevărat încă de la început și a fost foarte distractiv și satisfăcător pentru amândoi.”