Un model pentru adulți care activează pe platforma OnlyFans și refuză să-și epileze axilele a dezvăluit că a câștigat 400.000 de dolari prin intermediul acestei platforme, în decurs de doar doi ani.

Fenella Fox, din Worcester, a devenit pentru prima dată model de videochat în 2014, dar și-a găsit faima refuzând să-și radă axilele păroase, în semn de protest împotriva așteptărilor bărbaților.

Frumoasa de 28 de ani a vrut să le arate tuturor bărbaților care o privesc pofticioși că „pot să se uite, dar nu au voie să atingă” și astfel a hotărât să se alăture celebrei platformei de conținut pentru adulți OnlyFans.

Domnișoara Fox, care a renunțat la obiceiul de a-și mai cumpăra aparate de ras pentru a-și epila axilele și în 2017, anul în care a renunțat și să se mai radă, nu a avut decât două întâlniri care au dus la sex pentru că, spune ea, a devenit foarte selectivă.

„Este frustrant faptul că bărbații nu se simt presați să se bărbierească, dar femeile o fac”, spune modelul, care are 160.000 de urmăritori pe TikTok (@fenellascorner).

„Este un dublu standard de neacceptat, la care ar trebui să renunțăm odată.

„Decizia de a înceta să mă mai epilez mi-a schimbat total viața și mi-aș dori ca mai multe femei din întreaga lume să-și îmbrățișeze părul de pe corp care le crește natural, fără să simtă niciun fel de rușine.

„Am întâlnit mulți bărbați care mi-au spus că arăt „dezgustător, murdar, că nu am grijă de igienă sau că sunt leneșă și chiar am primit amenințări cu moartea.”

„Unii au spus că voi rămâne singură pentru totdeauna și nu voi găsi niciodată un bărbat care să mă accepte așa cum sunt.”

„Dar eu mă simt fericit cu axilele mele păroase. Nu le mai observ atât de mult cum o făceam înainte și adesea mă fac să mă simt sexy și mai feminină.”

„Mă simt mândră atunci când îmi arăt axilele în public, mai ales dacă simt că sunt înconjurat de oameni apropiați, care mă înțeleg.”

„De asemenea, când mai dansez uneori prin cluburi, înconjurată de bărbați bărbieriți și îmi ridic brațele simt parcă mereu fior”.

Trebuie să arăți într-un anume fel ca să ai succes ca model de videochat?

Experiența frumoasei Fenella Fox, o femeie superbă, ale cărei calități fizice deosebite nu pot fi încadrate în niciun fel de tipare, ne demonstrează clar că nu există niciun fel de reguli la care trebuie să se supună modelele de videochat care doresc să aibă succes pe platformele de profil.

Ca model de videochat poți să arăți exact așa cum vrei tu și să câștigi nu zeci de mii, ci sute de mii de euro într-un an, cu condiția să dai dovadă de încredere deplină în propria persoană și de asumare a deciziilor pe care le ei.

Știi ce vor de fapt să vadă membrii platformelor de videochat atunci când vorbesc cu tine? O femeie frumoasă, sigură pe ea, care este mulțumită de felul cum arată și mândră chiar și de trăsăturile fizice pe care unele persoane le pot considera defecte.

Cu alte cuvinte, specială poți fi și dacă nu ai peste 1m 70, 50 de kg, părul blond sau ondulat, ochii albaștri sau alte trăsături considerate în general mai deosebite. Specială ești dacă îți îmbrățișezi corpul exact așa cum este el și înveți cum să-i pui în valoare tot ce are el mai frumos, sau să transformi ceva considerat urât într-un lucru minunat.

Există modele de videochat pe care ai putea să le confunzi pe stradă cu modele de pe podium, dar și modele cu probleme de sănătate, care s-au transformat în cyborgi, ori care, ca și Fenella Fox de altfel, refuză să se epileze. Și toate au șanse egale.