Un model de videochat a dezvăluit că un artist a cerut rambursarea banilor plătiți după ce a refuzat să-l cunoască personal.

Ceva mai devreme în cursul acestui an, pe 21 martie, pe postul de televiziune „Afreeca TV”, BJ Haru a dezvăluit un incident surprinzător cu un membru al unei trupe muzicale. Chiar și pe canalul ei de YouTube, tânărul model povestește: „A spus că i-ar plăcea să mă cunoască personal, spunând că este un mare fan al meu. Am refuzat pentru că mă simțeam inconfortabil”. După ce ea l-a respins, vedeta menționată a început să trimită mesaje cum că cere rambursarea „baloanelor” pe care le-a cheltuit în timpul streamului ei live.

În capturile de ecran postate de model cu DM-urilor schimbate între ea și vedeta grupului, este menționat în scris: „Știi de ce ți-am cerut să cânți cu mai multe baloane? Am vrut să-ți ascult vocea. După aceea, mi-am dat seama că fața, corpul, dansul și vocea ta nu erau deloc genul meu. Nu știu cât succes ai acum, dar voi vedea cât timp vei rămâne cu marele tău ego după ce te-am văzut respingând cu inimă rece pe cineva care spune că s-a îndrăgostit de tine la prima vedere.”

Se pare că vedeta a cerut modelului de videochat și o rambursare, spunând că i-a rănit sentimentele chiar când el se ocupa cu tot felul de probleme legate de media. BJ Haru mai mărturisește: „Am fost supărată pentru că am simțit că el mă credea o femeie ușoară”. Apoi a arătat o chitanță prin care dovedește că a rambursat întreaga sumă mai puțin taxele, dând astfel înapoi vedetei 1.689.870 KRW (aproximativ 1.378 USD).

Vedeta nu și-a făcut public numele, dar totuși, fanii și-au dat seama destul de ușor despre cine era vorba deoarece el folosea numele grupului în ID-ul său și pe deasupra a mai contactat și Wikitree în legătură cu această problemă.

Pe Wikitree, idolul a scris așa: „Mă gândesc să o dau în judecată. Începând cu incidentul DUI și continuând cu asta, voi lua măsuri legale stricte în ceea ce privește defăimarea. În curând voi spune povestea și din perspectiva mea, public, pe canalul meu YouTube. ”

El și-a actualizat de asemenea și informațiile de pe canalul său de YouTube spunând că va dezvălui adevărul odată ce va reuși să strângă 100.000 de abonați.

La articolele din presă, fanii perspicaci au râs puțin de vedeta plângăreață dezvăluindu-i și identitatea. Se pare că este vorba despre Moon Joon-Young, liderul trupei ZE:A, care va s-ar putea să tacă pentru totdeauna deoarece canalul său are la acest moment doar 7000 de abonați și până atinge cifra dorită de el, pe nimeni nu v-a mai interesa cum i-a dat cu flit un model de videochat.

Pe deasupra, se pare că acest incident nu este singurul scandal în care s-a trezit dintr-o dată Moon Joon-Young. Se pare că el ar fi fost arestat și de poliție pentru că a fost prins conducând sub influența alcoolului.

Toți membrii grupului ZE:A au succes și se bucură de popularitate, doar Moon Joon-Young este ignorat chiar și de fanii trupei. Dar având în vedere evenimentele curente, se pare că nici nu prea au ce admira la personalitatea lui pe care, de altfel, o consideră foarte dezordonată.

Multe din persoanele care au comentat pe internet la articolele despre acest subiect spun chiar că le pare rău pentru fată. După părerea acestora, în ultimul timp, prea multe celebrități consideră că este ok să te legi de femei și să le târăști prin scandaluri doar pentru că ele reprezintă sexul slab și nu cel puternic.

Pe de altă parte, sunt și voci care acuză din start ocupația lui BJ Haru spunând că fetele cuminți nu-și vând trupul pe internet, dar nici acestea nu sunt de acord cu modul în care a procedat Moon Joon-Young.