Am adunat în acest articol câteva din cele mai interesante website-uri și platforme unde poți să faci videochat ca model, sau unde poți întâlni modele de videochat, dacă ești în căutarea unei experiențe deosebite, care să te scoată din cotidian.

Pentru unele trebuie să plătești puțin ca să ai acces la toate funcțiile pe care ți le oferă, dar altele sunt 100% gratuite și mai ult decât distractive.

Chatrandom

Chatrandom este o platformă des văzută ca o alternativă la Chatroulette, încă de când Chatroulette a suferit câteva accidente care au determinat-o să-și schimbe regulile. Chatrandom este 100% gratuit de utilizat și are o mulțime de utilizatori de sex masculin, dar și de sex feminin. Chatrandom își propune să fie la fel de popular ca YouTube, deoarece oferă funcționalități care permit utilizatorilor să converseze cu alți oameni, în mod aleatoriu, similar cu Omegle.

Chatrandom îți oferă o mare varietate de opțiuni, deoarece îți face lipeala cu oameni de pe tot globul. Aici poți să discuți în limba dorită și să alegi cu cine vrei să vorbești, filtrând rezultatele căutărilor în funcție de preferințele tale sexuale. Cu toate acestea, ar trebui să reți că pentru a utiliza filtrul de gen, va trebui să faci upgrade la un plan plătit. Dar chiar și dacă alegi să folosești varianta gratuită, Chatrandom rămâne un website fantastic, greu de egalat.

Hiyak

Omegle este foarte popular, dar dezavantajele sale au descurajat mulți oameni interesați de conversații private cu amatori de sex fără obligații. HIYAK este o platformă recent creată pentru întâlnirea cu astfel de oameni. Aplicația este promovată ca o alternativă foarte similară cu Omegle, ceea ce a făcut-o remarcabil de populară într-o perioadă relativ scurtă de tinp. Aplicația HIYAK este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS și se poate descărca gratuit. Platforma îți permite să efectuezi apeluri video și chat-uri live cu utilizatori aleși în mod aleatori.

De asemenea, poți controla persoanele pe care le întâlnești prin filtrarea potrivirilor pe baza criteriilor tale preferate, cum ar fi: vârsta, interesele, sexul, locația și așa mai departe. Aplicația își protejează utilizatorii de agresori, oferind opțiunea de a raporta utilizatorii ofensivi și abuzivi. Oricine încalcă termenii de utilizare este de obicei blocat dacă este găsit vinovat. HIYAK are și filtre și efecte vizuale menite să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi; aceasta este o aplicație pe care cu siguranță ar trebui să o încerci măcar o dată dacă îți place sexul voiajor.

Chathub

Chathub este unul dintre cele mai recent lansate site-uri de videochat, asemănătoare cu Omegle. Platforma are mulți utilizatori cu până la 1.500.000 de vizite de la membri din SUA, Marea Britanie, India, Germania și Turcia. Cu Chathub, puteți găsi mai mulți utilizatori (până la patru) în același timp și puteți selecta cu cine dorești să discuți prin videochat, deși această funcție este disponibilă doar pentru utilizatorii de sex feminin. De asemenea, îți personaliza opțiunile astfel încât să găsești numai pentru persoanele care folosesc o cameră web dacă ești aici pentru videochat.

Chatspin

Chatspin este un site web de video chat multilingv. Una dintre caracteristicile unice ale acestui site este că permite utilizatorilor săi să se conecteze cu alte persoane în diferite limbi. Site-ul este potrivit pentru o gamă largă de persoane, deoarece permite până la 12 alte limbi, în afară de limba engleză. Se estimează că Chatspin are peste 500 de milioane de utilizatori și un număr aproape egal de bărbați și femele. Cu Chatspin, poți întâlni străini și poți discuta cu aceștia prin videochat sau text. De asemenea, ai la dispoziție filtre și efecte pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor tăi.

TinyclChat

Fondată în anul 2000, TinyChat a cunoscut o creștere extraordinară odată cu trecerea timpului. Platforma are mii de utilizatori activi, care petrec un timp total de peste 5 milioane de minute în fiecare zi. TinyChat are mai multe camere de chat unde oamenii pot comunica prin videochat, audio și videoclipuri. De asemenea, aici poți să cunoști și să te conectezi cu oameni care împărtășesc opinii similare cu tine.

Înscrierea în platformă este destul de simplă; De asemenea, îți folosi contul de Facebook pentru a te înscrie mai rapid și mai ușor. TinyChat îți permite să te implici în conversații cu mai multe persoane și să-ți faci noi prieteni în camerele de chat. Cu TinyChat, poți găzdui un show online și poți invita pe oricine este interesat să se alăture. Accesul la funcții de pe TinyChat este complet gratuit. Merită să încerci!