Pudoarea este un cuvant pe care poate nu-l auzi prea des, pentru ca este oarecum invechit, dar poate ca te-ai confruntat cu situatii care pot avea legatura cu el. Adjectivul, in schimb, este folosit mai ales in legatura cu femeile, care sunt catalogate astfel de catre barbati sau chiar de catre femei.

Poate ca ai observat, la un moment dat, ca a fi pudica este un lucru privit negativ de persoane de ambele sexe. Parerile celor din jur te pot influenta, mai ales daca ai primit o educatie care pune accent pe retinerea de a discuta despre sexualitate sau daca te-ai confruntat cu situatii in care ai fost facuta sa-ti pui la indoiala aspectul fizic. 

Afla mai jos mai multe detalii despre legatura dintre a fi pudica si videochat si cum iti afecteaza aceasta trasatura activitatea.

1. Ce inseamna sa fii pudica si este ceva pozitiv sau negativ?

Aceasta trasatura nu este in sine nici pozitiva, nici negativa, ci tine de personalitatea fiecarei femei. Unele persoane sunt mai retrase din fire, ceea ce se reflecta nu doar la nivelul comunicarii, ci si la cel al atitudinii fata de propriul corp si de propria persoana. O anumita doza de pudoare este fireasca pentru oricine cand este vorba de situatii noi si de raportarea mai intima la o alta persoana, pentru ca nu poti avea intotdeauna 100% incredere in tine.

Cand exista cauze exterioare care te determina sa fii pudica, de exemplu faptul ca anumite persoane au facut anumite remarci in legatura cu aspectul tau, trebuie sa constientizezi ca acestea nu au legatura cu tine. Vorbele negative se reflecta doar asupra atitudinii fata de viata si fata de oameni a persoanei respective, care nu este una care sa te faca sa doresti sa te apropii de ea.

Daca doresti sa fii model intr-un studio de videochat, este posibil sa te lovesti de retinerile familiei si apropiatilor fata de aceasta cariera. Mai ales daca, in copilarie, parintii tai au evitat discutiile despre subiecte ce tin de sexualitate si relatii, iti va fi mai greu sa le explici de ce ai ales aceasta cariera. In acest caz, trebuie sa-ti faci curaj sa vorbesti deschis si sa te gandesti la faptul ca parerea celorlalti nu te defineste. Ai propriile tale teluri, si, in cazul in care crezi ca in acest domeniu iti poti atinge obiectivele si poti avea viata pe care ti-o doresti, nu ezita sa programezi un interviu.

2. Femeia pudica in videochat – un avantaj de imagine

Daca te gandesti sa incepi o cariera in videochat, nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu corpul tau. Nu exista o anumita tipologie in care modelele trebuie sa se incadreze. Membrii cu care interactionezi apreciaza lucruri diferite la modelele pe care le intalnesc si, pe deasupra, modul in care comunici este mult mai important, pentru ca sinceritatea in conversatie este aspectul cel mai important pentru a-ti crea fani numerosi.

In plus, pudoarea poate fi un atu care te ajuta sa-ti dezvolti imaginea in fata camerelor. Folosita cu masura, aceasta trasatura poate face sa fii tinuta minte mai usor de fani, mai ales ca aici apare si un element de mister binevenit pentru a atrage membrii sa doreasca sa te cunoasca mai bine. 

Cheia pentru a avea castiguri mari ca model de videochat este sa-ti creezi o imagine bine definita, pornind de la imaginea de pe profilul tau, pana la detaliile interactiunii si ale decorului camerei. Poti alege, prin urmare, sa faci pudoarea elementul definitoriu al „personajului” tau.

Odata ce-ti incepi activitatea, poti sa apelezi la sfaturi de la echipa de training in aceasta directie, pentru a afla cum poti sa abordezi acest aspect in timpul turelor online. De asemenea, trainerii iti pot fi de ajutor pentru depasirea anumitor dificultati sau retineri pe care le poti avea cand esti pusa pentru prima data in fata unor situatii noi. Mai ales la inceputul carierei tale, vei primi sfaturi in mod continuu, pentru a putea da tot ce ai mai bun.

Prin urmare, sa fii pudica nu este ceva rau sau bun, intrucat, pentru oricine este normala o anumita doza de pudoare. Atunci cand ai trait anumite experiente care te fac sa te indoiesti de aspectul corpului tau sau de puterea ta de atractie pentru sexul opus, nu trebuie sa te descurajezi sau sa eziti sa-ti urmezi visurile, ci sa iti infrunti temerile si vei vedea ca vei putea avea parte de o cariera infloritoare.

Sursa foto: Pixabay.com