Pachetul salarial este primul aspect pe care îl iei în calcul atunci când decizi să te angajezi. În ziua de astăzi majoritatea variantelor bine plătite implică efort, timp și mai ales răbdare. E nevoie de ore suplimentare și bunăvoință din partea superiorului pentru a ajunge la o promovare. Poate părea greu de crezut, dar în industria viodeochat-ului lucrurile nu stau deloc așa. Modelele sunt apreciate pentru ceea ce fac, tocmai de aceea li se oferă numeroase beneficii, nu numai din punct de vedere financiar, dar și personal.

Un job în videochat este, așadar, o alternativă practică și eficientă, care îți va permite să te bucuri de o evoluție armonioasă. În ceea ce privește sumele câștigate, totul este influențat de munca ta și de caracteristicile studioului. Însă, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știi despre performanțele financiare pe care le poți avea la un studio.

Întrebarea „Cât pot câștiga din videochat?” stă pe buzele multor fete care își doresc să activeze în domeniu. Însă, ceea ce nu știi tu este că nu există un salariu fix pe care îl poți încasa lunar. A face viodeochat implică o muncă puțin diferită, tocmai de aceea remunerația este pe măsură. În momentul în care te-ai angajat la un studio vei parcurge trei stadii:

Cât poți câștiga dacă alegi un job videochat?

  • Începutul carierei – Într-o asemenea etapă vei învăța în ce constă job-ul de model într-un studio de videochat. Este o perioadă de acomodare în care îți vei da seama ce îți place să faci. Tocmai de aceea, veniturile nu vor fi unele exorbitante. Totuși, nu trebuie să îți faci griji. O echipă de specialiști îți va sta la dispoziție ori de câte ori vei avea nevoie. Ei sunt cei care analizează progresul modelelor și le oferă soluții ingenioase pentru a ajunge cât mai sus din punct de vedere profesional. Vei avea parte de traininguri profesionale dedicate dezvoltării abilităților de comunicare și persuasiune pentru a putea ajunge la rezultate din ce în ce mai bune.
  • Etapa de mijloc – Imediat după ce ai învățat mersul lucrurilor poți ajunge la sume de peste 20.000 de dolari. Este important, totuși, să îți dorești să devii una dintre cele mai bune modele. Etapa de mijloc este momentul în care descoperi din ce în ce mai multe tipologii umane. Astfel, te vei putea perfecționa pe zi ce trece.
  • Evoluția – Te-ai gândit vreodată că poți câștiga sume de peste 50.000 de dolari pe lună? Dacă ți se pare un vis prea frumos pentru a fi realitate, ei bine, un job videochat îți va permite să îți îndeplinești toate dorințele. Experiența este cea care își va spune cuvântul în cariera de model. Cu cât înveți mai mult cu atât vei câștiga mai mult. În ciuda părerii generale, nuditatea nu este obligatorie pentru a obține astfel de reușite. Totul depinde de felul în care alegi să pui în practică ceea ce ai învățat de la echipa de profesioniști.

De că renunți la job-ul actual și să devii model de videochat?

Dacă lucrezi de ceva timp într-un domeniu ar trebui să te gândești serios la beneficiile pe care ți le oferă. Starea ta mentală este, de asemenea, un factor important pe care ar trebui să îl iei în calcul. Dacă fiecare zi de muncă devine un calvar și aștepți cu nerăbdare ziua liberă ar trebui să te gândești serios să renunți. Există și alte motive care ar trebui să te determine să începi o carieră în industria videochat-ului:

  • Câștigurile sunt prea mici – Gândește-te numai la fluxul de muncă pe care îl prestezi pentru a câștiga veniturile promise. Ți-au permis orele suplimentare să mergi într-o vacanță sau să te bucuri de un concediu de odihnă? Dacă răspunsul este negativ ar trebui să iei în considerare posibilitatea de a te angaja într-un studio de videochat. Aici vei putea evolua așa cum îți dorești, fără a fi nevoie de eforturi supraomenești sau timp prețios pierdut.
  • Colectivul nu este unit – Nimic nu se compară cu tensiunea pe care o poate crea o ceartă între colegii de muncă. De cele mai multe ori, oamenii se lasă conduși de interese și orglii personale, fără să se mai gândească la ceilalți. Tocmai de aceea, apar situații neplăcute la locul de muncă. Certurile între angajați sunt, din păcate, din ce în ce mai întâlnite. Din cauza lor poți dezvolta o stare constantă de anxietate și neîncredere în forțele proprii. Vei avea impresia că nu ești bună la nimic și că nu poți avansa așa cum au făcut colegii tăi. Ei bine, la Savage Studio te vei bucura de un colectiv care funcționează după un principiu fundamental: ajutor reciproc. Aici se leagă prietenii adevărate, iar munca devine un prilej de relaxare.
  • Superiorii te tratează cu indiferență – Majoritatea managerilor au falsa impresie că poziția pe care o ocupă le permite să facă orice. Tocmai de aceea, apar cazuri de abuzuri verbale sau chiar fizice la locul de muncă. „A fi șef” nu înseamnă totuși că poți deveni un dictator fără scrupule. În studiourile de videochat nu există o barieră clară între manageri și angajați. Aici te vei simți mereu în largul tău și te vei bucura de experiențe unice, bazate pe deschidere, dinamism și voie bună.
  • Simți că nu ești apreciată – Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face atunci când simți că nu ești împlinită este să pleci. Viața ta nu atârnă de un job, mai ales dacă nu te simți bine acolo. Gândește-te numai la posibilitățile numeroase pe care ți le poate oferi industria videochat-ului. Aici modelele sunt prețuite și puse în valoare așa cum se cuvine. Echipa de specialiști va investi constant pentru a-ți oferi șansa de a deveni cea mai bună versiune a ta.

Ce spune Cristina despre câștigurile ei la Savage Studio

Oamenii care mă cunosc sunt uimiți și acum de salariul pe care îl câștig la Savage Studio. Pare ceva de domeniul științifico-fantasticului, dar totul este cât se poate de real. Luna trecută am reușit să încasez 45.000 de dolari, ceea ce mi-a permis să îmi achiziționez mașina mult dorită.

Până să ajung într-un asemenea punct a trebuit să îndur o carieră care nu îmi oferea deloc șansa să mă dezvolt. Am fost ceva timp profesoară la un liceu din cartierul în care trăiam. Nici nu e cazul să vorbesc despre salariu. Nu știu care este motivul, dar profesorii nu sunt deloc plătiți așa cum se cuvine. Programul nu îmi permitea să mă relaxez pentru că trebuia să fac meditații suplimentare pentru a mă putea întreține. Era o muncă copleșitoare, pe care nu mai puteam să o țin în frâu. Seara, când ajungeam acasă abia îmi putea găsi liniștea. Aveam dureri constante de cap și o stare generală de nervozitate. Mă certam cu toată lumea, iar colegii mei mai experimentați nu făceau decât să îmi pună bețe în roate. Toți mă priveau cu un aer de superioritate, tocmai pentru că eram cea mai mică de acolo. Abia terminasem facultatea și nu trecusem prin zeci de inspecții ca ei. Aspectele birocartice deveneau, de asemenea, o mare bătaie de cap.

Așa că am ales să renunț. Mi-am dat seama că nu fac decât să îmi irosesc timpul. Aveam o prietenă care activa de ceva timp în domeniul videochat-ului. Mi s-a părut o provocare și am zis să încerc. Dintotdeauna am fost o fire deschisă, așa că m-am gândit că nu are ce să iasă rău. Savage Studio nu mi-a oferit doar un job, ci un stil de viață mai bun. Am fost surprinsă când am văzut că superiorii știu să vorbească frumos cu angajații, mai ales atunci când greșesc. Am fost atentă la indicațiile primite de la traineri și am pus întrebări ori de câte ori am simțit că nu pot să gestionez o situație. Nu am ajuns din prima la sume extraordinare, dar nu am încetat să mă dezvolt. În primele săptămâni câștigam undeva între 7.000 și 10.000 de dolari. Mi-am dat seama că îmi place ceea ce fac și că pot să ajung la sume din ce în ce mai mari. Astfel, am continuat să învăț și iată că în câteva luni de muncă am reușit să încasez câștiguri de 45.000 de dolari. Am reușit să îmi plătesc datoriile și am putut, după mult timp, să merg într-o vacanță. M-am bucurat, de asemenea, și de lucruri simple pe care până atunci nu mi le permiteam.

Sincer, nu mă gândeam că un job videochat va deveni salvarea mea, dar pot spune că sunt mândră de alegerea pe care am făcut-o. Uneori dăm prea multă importanță ideilor preconcepute din societate și uităm să fim fericiți. Dacă nu te mai simți bine la actualul loc de muncă, pleacă! O asemenea decizie îți va schimba în totalitatea modul de viață și îți va oferi șanse multiple să te descoperi. Nu contează prestigiul pe care ți-l oferă poziția ocupată, ci doar felul în care te simți.

Un job în videochat îți va oferi siguranță financiară, dar și satisfacție personală. Grijile și problemele zilnice vor dispărea.

Alege doar ceea ce te face fericită!

[vfb id=’1′]