Despre modelele de videochat toată lumea are o imagine glamorous, gândindu-se la ele ca la niște zeițe, cărora bărbații le plătesc bani pentru a sta de vorbă cu ele. Pe de altă parte, deoarece această meserie este de multe ori asociată cu sexualitatea, puțini sunt cei care își pot imagina un model de videochat ca fiind o soție dedicată și o mamă responsabilă și judecă greșit femeile care se dedică atât videochatului cât și familiei. De aceea, în acest articol marca Savage Studio, un studio videochat București cu o vastă experiență în domeniul videochatului, ne-am gândit să abordăm un subiect extrem de delicat: videochatul practicat de femeile care au familie și să demontăm câteva mituri.

Poți face videochat dacă ești căsătorită și ai copii?

Cele mai multe soții și mame care vor să facă videochat pentru a câștiga un ban în plus sau chiar pentru a-și clădi o carieră de succes, se întreabă cum pot să împace videochatul cu familia și să creeze un echilibru între viața lor profesională și cea particulară. Dar, din punctul nostru de vedere, considerăm că videochatul și familia sunt la fel de compatibile ca orice altă meserie și ideea de a te căsători și avea copii.

Videochatul este o meserie perfect legală și deloc rușinoasă. În multe cazuri, contrar opiniei populare, videochatul nici măcar nu presupune nuditate, iar pentru a ajunge în vârf, este nevoie de foarte multă muncă, dedicație și inteligență. Să fii model de videochat este mai greu decât să fii un model care prezintă haine pe podium, dar și decât să fii de exemplu, profesoară. Ca model de videochat, pe lângă faptul că trebuie să arăți foarte bine, trebuie să mai știi și cum să vorbești și să te prezinți astfel încât să-i convingi pe cei care intră în contact cu tine să vorbiți cât mai mult.

Explică aceste lucruri familiei tale dacă crezi că vei fi judecată pentru decizia ta de model de videochat și cei dragi ai tăi cu siguranță își vor schimba părerea despre această meserie.

Iar ca să-ți răspundem la întrebarea de mai sus, da, poți să faci videochat chiar dacă ești căsătorită și chiar dacă ai copii. Și la urma urmei, așa cum o doctoriță nu-și ia familia după ea când face o operație, nici tu nu-ți vei avea aproape soțul și copiii atunci când faci videochat în cadrul unui studio profesional.

Puține meserii se potrivesc mai bine ca videochatul mamelor responsabile

Știai că modelele de videochat își pot face singure programul după bunul plac? Spre diferență de alte locuri de muncă unde trebuie să te prezinți la birou respectând un orar bine definit, ca model de videochat ai libertatea să muncești când vrei și cât vrei. De aceea, dacă vrea să muncească și să câștige mult, orice mămică deschisă la o meserie provocatoare poate încerca cu deplină încredere videochatul. 

Gândește-te cât de simplu este să muncești când ai parte de atât de multă flexibilitate! Să spunem că vrei să stai cât mai mult cu copilul tău și ai la dispoziție doar 3-4 ore pe zi cât timp el este la școală sau la grădiniță. Chiar dacă nu ai putea să te angajezi altundeva în tot acest timp, ca model de videochat este mai mult decât suficient pentru a câștiga un salariu cel puțin satisfăcător.

Și astfel, lucrând ca model de videochat, nu numai că-i poți dedica copilului tău tot timpul pe care îl poți petrece cu el cu excepția orelor în care el este la școală, dar mai și câștigi astfel încât să-i poți oferi tot ceea ce el are nevoie.

Videochatul este potrivit pentru orice femeie

Indiferent de vârsta pe care o are, dacă se simte încrezătoare și atrăgătoare, orice femeie are șanse să devină un model de videochat de succes. Trebuie să existe doar voință. În rest, lucrurile se învață pe parcurs, iar în studioul nostru niciodată nu ești lăsată pe cont propriu, ci beneficiezi de serviciile profesionale ale unui trainer cu experiență ca să-ți atingi adevăratul potențial indiferent dacă ești femeie singură, proaspătă soție sau mamă iubitoare.